2024. 02. 29. csütörtök
: 394 Ft   : 363 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Szakszervezeti évzáró a Fővárosi Nagycirkuszban

Hosz  |  2010. 12. 18., 09:41

Nagy sikerű évzáró rendezvényt bonyolítottunk le a Fővárosi Nagycirkuszban. A december 18-i eseményre - melyre egyébként már hetekkel ezelőtt minden jegy elkelt - az ország minden részéből érkeztek tagjaink és a családtagok között a kisebb, nagyobb gyermekek. A bejáratnál a fellépő művészek köszöntötték és várták a gyermekeket és szüleiket, majd miután mindenki helyet foglalt, Czövek János elnök - Lippai Csaba alelnök társaságában - köszöntötte a megjelent mintegy ezres lélekszámú közönséget, aztán nagyon jó szórakozást és tekintettel a közelgő ünnepekre, kellemes karácsonyt és boldog új esztendőt kívánt mindenkinek. A Circolombia latinos hangulatú műsorát - benne a fókákkal, a papagájokkal, valamint a kolumbiai cirkuszból sem hiányzó bohócokkal és artistákkal - az óriási érdeklődés miatt december 19-én is a Hosz tagjai tekinthették meg. Az előadások részleteire a januári Egység újságban még visszatérünk.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-01-30 16:00:53
HÉSZ vezető tisztségviselők látogatása Székesfehérváron a MH Nagysándor József 51. Híradó- és Vezetésbiztosító Dandárnál.
2024-01-24 10:41:09
Csehország, Lengyelország, Magyarország és Szlovákia katonai érdekképviseleti szervezetek találkozója Budapesten.

  JETfly Magazin

Azerbajdzsán már évek óta folytat tárgyalásokat Pakisztánnal a JF-17-esek beszerzése kapcsán: a legfrissebb hírek szerint megszületett a megállapodás, ami már továbbfejlesztett radarrendszerrel és a legmodernebb fegyverzettel felszerelt harci repülőgépekről szól.

  Háború Művészete magazin

Egyik új büszkeségünket, a Lynx páncélozott gyalogsági harcjárművet először a Magyar Honvédségben rendszeresítik – mondta Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter a tatárszentgyörgyi gyakorló- és lőtéren, február 27-én, kedden.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.