2023. 03. 30. csütörtök
Zalán
: 381 Ft   : 351 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

„Aki ma nem tesz semmit a holnapért, az ugyanúgy fog élni, ahogy tegnap élt!”

Hosz  |  2011. 01. 13., 16:40

Negyedik évét kezdte el a Grell Norbert által vezetett székesfehérvári MH 43. híradó és vezetéstámogató ezred Hosz alapszervezete. Három éven keresztül jelmondatukhoz híven tevékenykedtek, sokszor segítve katonatársaikon és sok esetben a civileknek. A Vöröskereszttel, a véradások alkalmával vették fel a kapcsolatot, azóta kölcsönösen segítik egymás munkáját... Grell Norbert alapszervezet vezető Szücsné Szigeti Hedviget, a Magyar Vöröskereszt Fejér Megyei Szervezetének Megbízott Megyei Igazgatóját kereste fel egy rászoruló társuk megsegítéséhez.  

A megkeresést követően gyorsan jött a segítség a Vöröskereszt helyi szervezetétől. Az adományokat 2011. január 13-án adta át Szücsné Szigeti Hedvig megbízott, megyei igazgató Balázs Béla alapszervezeti vezető-helyettesnek, aki továbbította azt a rászorult családnak.

Köszönjük a segítséget!

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Svédország a Grob G 120TP típust választotta az alapfokú kiképző repülőgép kategóriára, felváltva idővel a kiöregedő SK 60-as flottát.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.