2023. 03. 23. csütörtök
Emőke
: 390 Ft   : 362 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Folytatódnak a bértárgyalások

Hosz  |  2011. 02. 16., 17:32

Olvasóink, illetve tagjaink az elmúlt napokban, hetekben élénken érdeklődtek az idei kereset-tárgyalások aktualitásairól. Vezető tisztségviselőinktől kapott információink szerint a 2011. évi bértárgyalások - kéthetes szünet után - a február 21-i héten folytatódnak. Honlapunk azt is megtudta, hogy február 16-án megkezdődtek a Honvédelmi Minisztérium és a Honvédszakszervezet közötti kétoldalú együttműködési megállapodással kapcsolatos egyeztetések is. A tárgyalásokon Czövek János elnök, dr. Mészáros Melinda és Lippai Csaba alelnökök képviselték szakszervezetünket.  

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Újabb friss hír az L-39NG kapcsán, hiszen az Aero Vodochody repülőgépgyár új gyártósort indított az új kiképző repülőgép számára. Az összeszerelő soron a repülőgép törzsét szerelik össze, a termelési kapacitása a tervek szerint évente legfeljebb 24 darab lesz és több mint 100 embert fog foglalkoztatni.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.