2023. 12. 03.
Ferenc, Olívia
: 380 Ft   : 349 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Bemutatkoztunk a Ludovika Zászlóaljnak

Hosz  |  2011. 02. 17., 17:22

A közelmúltban megalakult Magyar Honvédség Ludovika Zászlóalj teljes személyi állománya előtt tartott aktuális tájékoztatót szakszervezetünk vezetése. A február 17-i tájékoztató során mintegy 300 egyenruhással ismertettük meg érdekképviseletünk céljait, feladatait és szolgáltatásait...

A Ludovika Zászlóalj mintegy háromszázfős személyi állománya állománygyülés keretében hallgatta meg Czövek Jánost, dr. Mészáros Melindát, Lippai Csabát és Jáger Tibort.

A Hosz elnöke és alelnökei szakszervezettünk tevékenységéről, majd az előttünk álló időszak tennivalóiról tájékoztatták a megjelent több száz hallgatót. Az Egység 2002 Kft. szolgáltatás- és tagszervezője a legfontosabb és legvonzóbb szolgáltatásokról informálta a Ludovika Zászlóalj tagjait.

A fórum végén a hallgatók kérdéseire kötetlen beszélgetés keretében válaszoltak vezető tisztségviselőink. A helyszínen több ludovikás is úgy döntött, csatlakozik a Hosz tagságához és kitölti a belépési nyilatkozatot.

A tagszervezés tovább folytatódik, február 24-én - alakuló gyülés keretében - pedig már létre is jöhet a Ludovika Zászlóalj Hosz alapszervezete.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Románia exnorvég F-16-osokkal bővíti flottáját. Az első három példány 2023. november 29-én meg is érkezett keleti szomszédunkhoz.

  Háború Művészete magazin

Az F-16-osok nem rendelkeznek beépített beszállólétrával, ami problémát jelenthet a jövőbeni műveletek során olyan helyszíneken, ahol korlátozott a földi támogatás. Mutatjuk az innovációs ötleteket!
Széchenyi 2020 europai szociális alap.