2023. 03. 31. péntek
Árpád
: 381 Ft   : 350 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Bemutatkoztunk a Ludovika Zászlóaljnak

Hosz  |  2011. 02. 17., 17:22

A közelmúltban megalakult Magyar Honvédség Ludovika Zászlóalj teljes személyi állománya előtt tartott aktuális tájékoztatót szakszervezetünk vezetése. A február 17-i tájékoztató során mintegy 300 egyenruhással ismertettük meg érdekképviseletünk céljait, feladatait és szolgáltatásait...

A Ludovika Zászlóalj mintegy háromszázfős személyi állománya állománygyülés keretében hallgatta meg Czövek Jánost, dr. Mészáros Melindát, Lippai Csabát és Jáger Tibort.

A Hosz elnöke és alelnökei szakszervezettünk tevékenységéről, majd az előttünk álló időszak tennivalóiról tájékoztatták a megjelent több száz hallgatót. Az Egység 2002 Kft. szolgáltatás- és tagszervezője a legfontosabb és legvonzóbb szolgáltatásokról informálta a Ludovika Zászlóalj tagjait.

A fórum végén a hallgatók kérdéseire kötetlen beszélgetés keretében válaszoltak vezető tisztségviselőink. A helyszínen több ludovikás is úgy döntött, csatlakozik a Hosz tagságához és kitölti a belépési nyilatkozatot.

A tagszervezés tovább folytatódik, február 24-én - alakuló gyülés keretében - pedig már létre is jöhet a Ludovika Zászlóalj Hosz alapszervezete.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Áprilisban sem lesz hiány repülős rendezvényekből, előadásokból és beindul a repülőnapos szezon is! Olvasóinknak összegyűjtöttünk néhány programot, amire érdemes lesz ellátogatni.

  Háború Művészete magazin

A honvedelmitabor.hu honlapon április 3-án, hétfőn reggel 9 órától lehet jelentkezni a Magyar Honvédség által szervezett idei nyári gyermektáborokra. Az érdeklődők számára ez nagyon fontos információ, mert egyes táborok esetén egy-két órán belül elfogynak a helyek.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.