2023. 03. 29. szerda
Auguszta
: 385 Ft   : 356 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Küldöttgyűlést tartott az FRDÉSZ

Hosz  |  2011. 03. 22., 15:05

  A március 22-i FRDÉSZ Küldöttgyűlésen - egyebek mellett - az Alapszabály módosításáról és a 2011. évi fő tennivalókról tárgyaltak. Szakszervezetünk küldöttei Czövek János elnök, Lippai Csaba alelnök, Sörös István elnökségi tag, Bazsik istván gazdasági ügyvivő, Dr. Kántor Raimund tagozat titkár, valamint e sorok írója voltak...

A küldöttek beérkezése, a regisztráció, majd a mandátumok ellenőrzése után Kónya Péter FRDÉSZ elnök megnyitója hangzott el. 

A Küldöttgyülés tisztségviselőinek megválasztása, a munkarend és a napirend elfogadása után az elnök írásos beszámolóhoz füzött szóbeli kiegészítése hangzott el. Kónya Péter elmondta, hogy - noha többször is elhangzott már szóban és elvárásként is megfogalmazódott vele szemben, - továbbra sem érzi a tagszervezetek hatékony támogatását.

Rövid vita után a Küldöttgyülés elfogadta a beszámolót.

Ezt követően a 2010. évi költségvetési beszámoló szóbeli kiegészítése, majd az e feletti vita, és a GEB elnökének jelentése szerepelt a napirenden. A küldöttek elfogadták a költségvetésről szóló beszámolót.

Ezt követően az Alapszabály módosítását is jóváhagyta a Küldöttgyülés.

Tisztségviselő-választás során - konszenzus hiányában - ez alkalommal sem sikerült alelnököt, illetve irodavezetőt választani.

A Küldöttgyülés elfogadta még a 2011.évi fő feladatokat is.

Az egyebek napirend során a március 25-i RÉF ülésen képviselendő álláspontról is szó esett.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Svédország a Grob G 120TP típust választotta az alapfokú kiképző repülőgép kategóriára, felváltva idővel a kiöregedő SK 60-as flottát.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.