2023. 12. 09. szombat
Natália
: 383 Ft   : 355 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Küldöttgyűlést tartott az FRDÉSZ

Hosz  |  2011. 03. 22., 15:05

  A március 22-i FRDÉSZ Küldöttgyűlésen - egyebek mellett - az Alapszabály módosításáról és a 2011. évi fő tennivalókról tárgyaltak. Szakszervezetünk küldöttei Czövek János elnök, Lippai Csaba alelnök, Sörös István elnökségi tag, Bazsik istván gazdasági ügyvivő, Dr. Kántor Raimund tagozat titkár, valamint e sorok írója voltak...

A küldöttek beérkezése, a regisztráció, majd a mandátumok ellenőrzése után Kónya Péter FRDÉSZ elnök megnyitója hangzott el. 

A Küldöttgyülés tisztségviselőinek megválasztása, a munkarend és a napirend elfogadása után az elnök írásos beszámolóhoz füzött szóbeli kiegészítése hangzott el. Kónya Péter elmondta, hogy - noha többször is elhangzott már szóban és elvárásként is megfogalmazódott vele szemben, - továbbra sem érzi a tagszervezetek hatékony támogatását.

Rövid vita után a Küldöttgyülés elfogadta a beszámolót.

Ezt követően a 2010. évi költségvetési beszámoló szóbeli kiegészítése, majd az e feletti vita, és a GEB elnökének jelentése szerepelt a napirenden. A küldöttek elfogadták a költségvetésről szóló beszámolót.

Ezt követően az Alapszabály módosítását is jóváhagyta a Küldöttgyülés.

Tisztségviselő-választás során - konszenzus hiányában - ez alkalommal sem sikerült alelnököt, illetve irodavezetőt választani.

A Küldöttgyülés elfogadta még a 2011.évi fő feladatokat is.

Az egyebek napirend során a március 25-i RÉF ülésen képviselendő álláspontról is szó esett.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

Lánctalpak csörögnek, motorok zúgnak, ágyúcsövek robbanásszerű hangot hallatnak. Röviden és tömören: harckocsilövészet Szomódon.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.