2023. 03. 23. csütörtök
Emőke
: 390 Ft   : 362 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

A Magyar Nemzet írja: Öt évet engedne a kormány

Hosz  |  2011. 05. 17., 09:31

A rendvédelmi és fegyveres dolgozók nyugdíjkiváltságai megszűnek, s ezel évente 50 milliárdot spórolhat az állam. Egy fideszes alkotmánymódosítási tervezet ugyanis lehetővé teszi, hogy az öregségi korhatárnál fiatalabb rendvédelmi nyugdíjasoktól megvonják az ellátást, amennyien nem hajlandók visszatérni a testülethez. Az ágazati érdekvédők nyílt hadüzenetként értékelték a javaslatot. Kedvezmény egyébként marad: az ágazat munkatársai a mindenkori öregségi korhatár előtt öt évvel elmehetnének majd nyugdíjba. ki gondolhatja, hogy aki képes dolgozni, annak az álam fizessen nyugdíjat, és cserébe ne várjon el semmit - ezt a kérdést járta körbe napirend előtti felszólalásában Lázár János fideszes frakcióvezető. A Magyar Nemzetben május 17-i számában megjelent cikket a lap 3. oldalán tovább olvashatja.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Újabb friss hír az L-39NG kapcsán, hiszen az Aero Vodochody repülőgépgyár új gyártósort indított az új kiképző repülőgép számára. Az összeszerelő soron a repülőgép törzsét szerelik össze, a termelési kapacitása a tervek szerint évente legfeljebb 24 darab lesz és több mint 100 embert fog foglalkoztatni.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.