2024. 05. 30. csütörtök
Janka, Zsanett
: 385 Ft   : 355 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Hétfő helyett csütörtökön fogadja a szakszervezeteket a miniszterelnök

Hosz  |  2011. 05. 27., 21:09

Szijjártó Péter, a miniszterelnök szóvivője azt közölte, hogy a miniszterelnök a hétfőre tervezett egyeztetést elhalasztja, helyette csütörtökön - június 2-án - reggel 9 órakor várja a szakszervezetek képviselőit. Ennek értelmében tájékoztatjuk a tagságot, hogy elnökségünk más szakszervezetekkel egyetértésben ezért úgy döntött, hogy a csütörtöki, Orbán Viktor miniszterelnökkel tartandó megbeszélés után fog dönteni a továbbiakról...

A csütörtöki tárgyalást illetően, bízunk abban, hogy helyes érveléssel képesek leszünk megértetni és elfogadtatni Orbán Viktorral azokat a lényegi elvárásainkat, amelyek elengedhetetlenül szükségesek a hivatásosok számára. Amíg a legcsekélyebb lehetőség megvan arra, hogy tárgyalásos úton mindenki számára elfogadható és érdemi eredmény szülessen, addig a Hosz szeretne élni ezzel. Minden érintettől további türelmet és kitartást kérünk. Amennyiben sikertelenül, vagy abszolút kudarccal zárul a csütörtöki tárgyalás, azonnal elővesszük azokat, a már kidolgozott és kész forgatókönyveket, amelyek tartalmazzák a megfelelő és szükséges válaszlépéseket.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.
2024. 05. 29., 10:52
Tájékoztató a Hész XVIII. Országos Horgászversenyéről 2024. június 29-30. A HÉSZ Központi Iroda, az MH Kiss József 86. Helikopterdandár Tiszamenti Katonai Repülősök alapszervezetének közreműködésével 2024. június 29-30-án horgászversenyt szervez a kengyeli (Szolnok, Martfű térsége) Crazy Carp Lake horgásztavon...

  JETfly Magazin

„Köszönöm az elmúlt öt-hat esztendőben végzett munkáját mindazoknak, akik lehetővé tették, hogy ezt az emlékművet itt a bekötőút elején felállíthattuk” – mondta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes, május 29-én, a 8-as számú főút és a szentkirályszabadjai repülőtérre vezető út találkozásánál felállított Mi-24 harci helikopter-emlékmű avatóünnepségén.

  Háború Művészete magazin

A Roszatom nukleáris üzemanyagot gyártó részlegéhez, a TVEL-hez tartozó Csepecki Gépgyárban megkezdték azoknak a speciális spirálbordás titáncsöveknek a gyártását, amelyek a világ majdani legnagyobb atomjégtörő hajóján a gőzfejlesztők szerkezeti merevségét biztosítják.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.