2023. 03. 29. szerda
Auguszta
: 385 Ft   : 356 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Hétfő helyett csütörtökön fogadja a szakszervezeteket a miniszterelnök

Hosz  |  2011. 05. 27., 21:09

Szijjártó Péter, a miniszterelnök szóvivője azt közölte, hogy a miniszterelnök a hétfőre tervezett egyeztetést elhalasztja, helyette csütörtökön - június 2-án - reggel 9 órakor várja a szakszervezetek képviselőit. Ennek értelmében tájékoztatjuk a tagságot, hogy elnökségünk más szakszervezetekkel egyetértésben ezért úgy döntött, hogy a csütörtöki, Orbán Viktor miniszterelnökkel tartandó megbeszélés után fog dönteni a továbbiakról...

A csütörtöki tárgyalást illetően, bízunk abban, hogy helyes érveléssel képesek leszünk megértetni és elfogadtatni Orbán Viktorral azokat a lényegi elvárásainkat, amelyek elengedhetetlenül szükségesek a hivatásosok számára. Amíg a legcsekélyebb lehetőség megvan arra, hogy tárgyalásos úton mindenki számára elfogadható és érdemi eredmény szülessen, addig a Hosz szeretne élni ezzel. Minden érintettől további türelmet és kitartást kérünk. Amennyiben sikertelenül, vagy abszolút kudarccal zárul a csütörtöki tárgyalás, azonnal elővesszük azokat, a már kidolgozott és kész forgatókönyveket, amelyek tartalmazzák a megfelelő és szükséges válaszlépéseket.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Svédország a Grob G 120TP típust választotta az alapfokú kiképző repülőgép kategóriára, felváltva idővel a kiöregedő SK 60-as flottát.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.