2023. 12. 02. szombat
Melinda, Vivien
: 380 Ft   : 349 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Hétfő helyett csütörtökön fogadja a szakszervezeteket a miniszterelnök

Hosz  |  2011. 05. 27., 21:09

Szijjártó Péter, a miniszterelnök szóvivője azt közölte, hogy a miniszterelnök a hétfőre tervezett egyeztetést elhalasztja, helyette csütörtökön - június 2-án - reggel 9 órakor várja a szakszervezetek képviselőit. Ennek értelmében tájékoztatjuk a tagságot, hogy elnökségünk más szakszervezetekkel egyetértésben ezért úgy döntött, hogy a csütörtöki, Orbán Viktor miniszterelnökkel tartandó megbeszélés után fog dönteni a továbbiakról...

A csütörtöki tárgyalást illetően, bízunk abban, hogy helyes érveléssel képesek leszünk megértetni és elfogadtatni Orbán Viktorral azokat a lényegi elvárásainkat, amelyek elengedhetetlenül szükségesek a hivatásosok számára. Amíg a legcsekélyebb lehetőség megvan arra, hogy tárgyalásos úton mindenki számára elfogadható és érdemi eredmény szülessen, addig a Hosz szeretne élni ezzel. Minden érintettől további türelmet és kitartást kérünk. Amennyiben sikertelenül, vagy abszolút kudarccal zárul a csütörtöki tárgyalás, azonnal elővesszük azokat, a már kidolgozott és kész forgatókönyveket, amelyek tartalmazzák a megfelelő és szükséges válaszlépéseket.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Románia exnorvég F-16-osokkal bővíti flottáját. Az első három példány 2023. november 29-én meg is érkezett keleti szomszédunkhoz.

  Háború Művészete magazin

Az F-16-osok nem rendelkeznek beépített beszállólétrával, ami problémát jelenthet a jövőbeni műveletek során olyan helyszíneken, ahol korlátozott a földi támogatás. Mutatjuk az innovációs ötleteket!
Széchenyi 2020 europai szociális alap.