2023. 12. 05. kedd
Vilma
: 379 Ft   : 350 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

A fegyveres és rendvédelmi sztrájkbizottság állásfoglalása a Szima-ügyről

Hosz  |  2011. 06. 04., 20:27

Sztrájkbizottságunk meglepve értesült arról, hogy hűtlen kezelés bűntette és más bűncselekmények miatt nyomozás indult a Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezeténél (TMRSZ), s a vizsgálat során előállították, gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe is vették Szima Judit főtitkárt...

A sztrájkbizottságunk aggódva figyeli az eseményeket, s komolyan reméli, hogy a letartóztatás semmilyen összefüggésben nincs sem a főtitkár asszony szakszervezeti munkájával, sem pedig az elmúlt napokban tanúsított érdekvédelmi fellépésével.

Szima Judit egyedülálló anya, 72 órás őrizetbe vétele megdöbbentő a sztrájkbizottságunk számára, bízunk az ügy pártatlan kivizsgálásában.

 

Budapest, 2011. június 4.

                                                                                                    Czövek János

                                                  a fegyveres és rendvédelmi sztrájkbizottság vezetője

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

"Nehéz szerénynek maradni!", állítja a Tiger Meet-ek jelmondata. A fotókat nézve, van benne igazság! Sehol máshol nem láthatunk ennyi, látványosan megfestett katonai repülőgépet - de a csodaszép merev- és forgószárnyasok nem kiállításra jöttek. Dolgoztak, kőkeményen, s velük együtt a hajózók és a műszakiak is.

  Háború Művészete magazin

2023. december 2-án, szombaton került sor a Veszprém vármegyei Pápateszér községben Marjay Tamás huszár hadnagy emléktáblájának ünnepélyes avatására születésének 100. évfordulóján.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.