2023. 03. 21. kedd
Benedek
: 392 Ft   : 365 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

A fegyveres és rendvédelmi sztrájkbizottság állásfoglalása a Szima-ügyről

Hosz  |  2011. 06. 04., 20:27

Sztrájkbizottságunk meglepve értesült arról, hogy hűtlen kezelés bűntette és más bűncselekmények miatt nyomozás indult a Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezeténél (TMRSZ), s a vizsgálat során előállították, gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe is vették Szima Judit főtitkárt...

A sztrájkbizottságunk aggódva figyeli az eseményeket, s komolyan reméli, hogy a letartóztatás semmilyen összefüggésben nincs sem a főtitkár asszony szakszervezeti munkájával, sem pedig az elmúlt napokban tanúsított érdekvédelmi fellépésével.

Szima Judit egyedülálló anya, 72 órás őrizetbe vétele megdöbbentő a sztrájkbizottságunk számára, bízunk az ügy pártatlan kivizsgálásában.

 

Budapest, 2011. június 4.

                                                                                                    Czövek János

                                                  a fegyveres és rendvédelmi sztrájkbizottság vezetője

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022. 11. 30., 13:58
„Minden idők legnagyobb haderőreformja zajlik” – mondta dr. Ruszin-Szendi Romulusz altábornagy, a Magyar Honvédség parancsnoka a Honvédszakszervezet őszi küldöttgyűlésén Budapesten, november 29-én, kedden.
2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Az 1985-ben indult légitársaság most harmadszor változtat arculatán. A jelenlegi festések 1999 óta láthatóak a világ legnagyobb légitársaságának óriásgépein, és az egyik legismertebb márkajelzéssé váltak ez alatt az idő alatt. A mostani arculatfrissítés a gépek függőleges vezérsíkját és a szárnyakat érinti.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.