2023. 03. 30. csütörtök
Zalán
: 381 Ft   : 350 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Negyvenöt percet adott a miniszterelnök

Hosz  |  2011. 06. 07., 07:29

Ma, június 7-én reggel 7 órakor fogadta Orbán Viktor miniszterelnök a Hivatásunk védelmében megalakult, fegyveres és rendvédelmi szakszervezeteket tömörítő sztrájkbizottság tagjait. Információink szerint ezen a találkozón a szakszervezetek amellett, hogy újabb ajánlatot vártak a kormányfőtől, szerették volna elérni azt is, hogy a már nyugállományú kollégák nyugellátása megmaradjon, illetve, hogy a kidolgozandó éeltpálya-modell megalkotásába a szakszervezeteket is bevonják. A kormányfő 45 percet adott a szakszervezeti vezetőknek. A tárgyalás eredményeiről hamarosan tájékoztatjuk olvasóinkat...    

A konzultáció után kezdődik majd a kabinet tanácskozása. A kormányülésen a korábbi közlés szerint Orbán Viktor miniszterelnök és Pintér Sándor belügyminiszter tájékoztatni fogja a kormánytagokat a rendvédelmi szakszervezetekkel folytatott tárgyalásokról, a belügyi tárca vezetője pedig vázolja a lehetséges jogalkotási menetrendet is.

Az egyeztetésen résztvevő sztrájkbizottsági tagok szerint azért van értelme a miniszterelnökkel zajló mai egyeztetésnek, mert az Alkotmány lehetőséget ad arra, hogy részletszabályokban dolgozzák ki a módosításban foglaltakat.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Áprilisban sem lesz hiány repülős rendezvényekből, előadásokból és beindul a repülőnapos szezon is! Olvasóinknak összegyűjtöttünk néhány programot, amire érdemes lesz ellátogatni.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.