2023. 03. 23. csütörtök
Emőke
: 390 Ft   : 362 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

A kormány álláspontja, nem a mi álláspontunk!

Hosz  |  2011. 06. 07., 17:40

A Honvédszakszervezet ismételten és nyomatékosan kijelenti, hogy a Belügyminisztériumban folytatott tárgyalásokat követően elkészült anyagot sem elfogadni, sem támogatni nem tudja. A Hosz ugyan híve a felmerült problémák tárgyalásos intézésének, de a szolgálati nyugdíj rendszerének megváltoztatása, tárgyalásos úton történő rendezése nem járt sikerrel, ezért  döntött az Elnökség arról, hogy a rendelkezésre álló eszközökből a nyomásgyakorlás mely eszközét kívánja a továbbiakban igénybe venni (lásd: június 16-i demonstráció)...

A Hosz-nak mindezekkel együtt is kötelessége a tagság érdekében visszatérni a tárgyaló asztalhoz, mert tevőlegesen részt kíván venni az életpályamodell kialakításában.

Budapest, 2011. 06. 07.

                                                             a Honvédszakszervezet Elnöksége

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Újabb friss hír az L-39NG kapcsán, hiszen az Aero Vodochody repülőgépgyár új gyártósort indított az új kiképző repülőgép számára. Az összeszerelő soron a repülőgép törzsét szerelik össze, a termelési kapacitása a tervek szerint évente legfeljebb 24 darab lesz és több mint 100 embert fog foglalkoztatni.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.