2023. 12. 03.
Ferenc, Olívia
: 380 Ft   : 349 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

A kormány álláspontja, nem a mi álláspontunk!

Hosz  |  2011. 06. 07., 17:40

A Honvédszakszervezet ismételten és nyomatékosan kijelenti, hogy a Belügyminisztériumban folytatott tárgyalásokat követően elkészült anyagot sem elfogadni, sem támogatni nem tudja. A Hosz ugyan híve a felmerült problémák tárgyalásos intézésének, de a szolgálati nyugdíj rendszerének megváltoztatása, tárgyalásos úton történő rendezése nem járt sikerrel, ezért  döntött az Elnökség arról, hogy a rendelkezésre álló eszközökből a nyomásgyakorlás mely eszközét kívánja a továbbiakban igénybe venni (lásd: június 16-i demonstráció)...

A Hosz-nak mindezekkel együtt is kötelessége a tagság érdekében visszatérni a tárgyaló asztalhoz, mert tevőlegesen részt kíván venni az életpályamodell kialakításában.

Budapest, 2011. 06. 07.

                                                             a Honvédszakszervezet Elnöksége

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Románia exnorvég F-16-osokkal bővíti flottáját. Az első három példány 2023. november 29-én meg is érkezett keleti szomszédunkhoz.

  Háború Művészete magazin

Az F-16-osok nem rendelkeznek beépített beszállólétrával, ami problémát jelenthet a jövőbeni műveletek során olyan helyszíneken, ahol korlátozott a földi támogatás. Mutatjuk az innovációs ötleteket!
Széchenyi 2020 europai szociális alap.