2023. 12. 09. szombat
Natália
: 383 Ft   : 355 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

A Katonák Nem Bohóckodnak!

Hosz  |  2011. 06. 07., 17:41

A Honvédszakszervezet Elnöksége arról döntött, hogy csatlakozik a 2011. június 16-ára a Szakszervezeti Konföderációk által meghirdetett demonstrációkhoz.

A Koordinációs Bizottság 2011. 06. 08-i ülésén a Honvédszakszervezet képviselője részt vesz. A részletekről ezt követően, a holnap délutáni órákban adunk tájékoztatást. 

A szervező konföderációk:

Autonóm Szakszervezetek Szövetsége

Értelmiségi Szakszervezeti Tömörülés

Magyar Szakszervezetek Országos Szövetsége

Munkástanácsok Országos Szövetsége

Szakszervezetek Együttmüködési Fóruma

Tájékoztatunk benneteket, hogy a demonstrációs bizottság egyhangú döntése alapján, a demonstrációs bizottság tagszervezetei szervezetten nem vesznek részt Árok Kornél és Kónya Péter magánemberek által a 2011. június 16-ára szervezett „bohócforradalom”-ban. A demonstrációs bizottság pártpolitikai indíttatású megmozdulásban nem kíván részt venni.

A HOSZ kizárólag a maga által vagy szövetségeseivel közösen szervezett demonstrációk törvényességét, és az abban részt vevők büntetlenségét tudja garantálni. A bohócforradalom törvényességének megtartását a szervezőknek kell biztosítani. A HOSZ alapszabályának megfelelően az általunk szervezett rendezvényeknek pártpolitika és „pártpolitikus” mentesnek kell lennie.

Az Elnökség döntött arról is, hogy a LIGA Szakszervezetek június 29-én tartandó demonstrációjában szintén részt vesz. Ennek részleteiről később adunk tájékoztatást.

A HOSZ Elnöksége

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

Lánctalpak csörögnek, motorok zúgnak, ágyúcsövek robbanásszerű hangot hallatnak. Röviden és tömören: harckocsilövészet Szomódon.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.