2023. 12. 06. szerda
Miklós
: 381 Ft   : 353 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Autós tiltakozók Székesfehérvárott

Hosz  |  2011. 06. 20., 11:06

A Hosz szervezésében Székesfehérvárott is nyugdíjas és aktív katonák, valamint családtagok csatlakoztak az országos autós demonstrációhoz. A mieink 25 autóval és 55-60 fővel aktivizálták magukat. A \"katonafelvonulók\" külön gyülekeztünk a laktanyák melletti területen és innen konvojban érkeztünk meg a kiindulási pontra. A demonstráció előtt alatt nem volt semmi probléma - tudta meg honlapunk Bálint Zoltán nyugállományú alapszervezeti vezetőtől. A részletes tudósítást az alábbi linkre kattintva találják.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

"Nehéz szerénynek maradni!", állítja a Tiger Meet-ek jelmondata. A fotókat nézve, van benne igazság! Sehol máshol nem láthatunk ennyi, látványosan megfestett katonai repülőgépet - de a csodaszép merev- és forgószárnyasok nem kiállításra jöttek. Dolgoztak, kőkeményen, s velük együtt a hajózók és a műszakiak is.

  Háború Művészete magazin

Kormányközi megállapodás keretein belül, Szlovénia hat Leonardo AW139M típusú, közepes, többcélú helikopter beszerzéséről döntött, a szerződést 2023. november 28-án írták alá a felek.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.