2023. 03. 26.
Emánuel
: 388 Ft   : 362 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Június 29 előtt: Így szervezkednek Veszprémben

Hosz  |  2011. 06. 22., 18:13

A veszprémi autós demonstráció főszervezőjétől, Oláh Józseftől megtudtuk: Veszprémben öt helyen félpályás útlezárásos demonstrációt tartunk a Honvédszakszervezet Veszprém alapszervezete szervezésében. A tiltakozást a Munka Törvénykönyve és a nyugdíjrendszer a kormány által tervezett módosítása, a korkedvezményes nyugdíjak megvonása és az Országos Érdekegyeztető Tanács megszüntetése ellen bonyolítjuk le. A demonstráció reggel 7 órakor kezdődik és 19 órakor fejeződik be...

A demonstrációhoz ezen időtartam alatt korlátozás nélkül lehet csatlakozni. Az előzetes regisztráció elősegíti annak elkerülését, hogy egy helyen az engedélyezett létszám többszöröse legyen és a másik helyen meg csak a rendezvény rendezői lézengjenek.Szóval jelentekezzetek az email-emen, vagy Oláh József telefonján (lehetőleg SMS-ben, mert lehet, hogy olyan helyen van, hogy nem tudja leírni) a résztvevő neve és mobilszáma megadásával. A rendezők majd visszahívnak és egyeztetnek az egyenletes helyszíni feltöltöttség érdekében.Jelentkezzetek mielőbb! Ezt a levelet terjesszétek, küldjétek tovább, tegyétek minél szélesebb körben ismertté, hogy minél több résztvevőnk legyen! 

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Újabb friss hír az L-39NG kapcsán, hiszen az Aero Vodochody repülőgépgyár új gyártósort indított az új kiképző repülőgép számára. Az összeszerelő soron a repülőgép törzsét szerelik össze, a termelési kapacitása a tervek szerint évente legfeljebb 24 darab lesz és több mint 100 embert fog foglalkoztatni.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.