2023. 03. 23. csütörtök
Emőke
: 390 Ft   : 362 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Több mint százan demonstráltak Veszprémben

Hosz  |  2011. 06. 29., 19:57

Az alábbi linkre kattintva megtudhatják, hogyan tiltakoztak a veszprémi hivatásos és nyugállományú katonák. A veszprémi eseményen részt vett Czövek János, a Hosz elnöke is...

Veszprémben is sikeres volt az autós demonstráció, hiszen szinte megbénult több helyen is a közlekedés. A megyeszékhelyen egyébként a Hosz elnöke tájékoztatta a legfrissebb hírekről a demonstrálókat.

A képen látható Oláh József, Bácskai István, a fotók készítője, Tóvári Róbert és persze Iváncsik Miklós ezúttal is élen járt a szervezésben. Az információk szerint 107 (!!!) autó és 133 (!!!) személy vett részt a június 29-i autós tiltakozáson.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Újabb friss hír az L-39NG kapcsán, hiszen az Aero Vodochody repülőgépgyár új gyártósort indított az új kiképző repülőgép számára. Az összeszerelő soron a repülőgép törzsét szerelik össze, a termelési kapacitása a tervek szerint évente legfeljebb 24 darab lesz és több mint 100 embert fog foglalkoztatni.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.