2024. 02. 26. hétfő
Edina
: 389 Ft   : 359 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

MEGÁLLAPODÁS A MAGYAR HELSINKI BIZOTTSÁGGAL A SZOLGÁLATI NYUGDÍJJAL KAPCSOLATOS ÜGYEKET ÉRINTŐEN

Hosz  |  2011. 08. 17., 21:15

A Honvédszakszervezet elnöke és alelnöke, valamint a Katonákért Közalapítvány kuratóriumának elnöke augusztus 17-én megbeszélést folytatott a Magyar Helsinki Bizottság társelnökével, és programvezetőjével. A megbeszélés eredményeként a felek megállapodtak abban, hogy a Helsinki Bizottság segítséget nyújt tagjainknak, valamint a Katonákért Közalapítványnál regisztrálóknak a szolgálati nyugellátásokat érintő jogszabályi változások esetében bekövetkező jogsérelmek orvoslásában. A megállapodás alapján közösen történik meg a kérelem-minta kidolgozása, az egyéni beadványok összeállítása. Tagjaink részére természetesen a jogi képviselet ebben az ügytípusban is ingyenes. Kérjük az érintetteket, hogy az alábbi tájékoztatást figyelmesen olvassák el, felmerülő kérdéseikkel pedig regisztrálásukat követően forduljanak a Katonákért Közalapítványhoz. A teljes cikket weblapunk ,,jogsegélyszolgálat\" rovatában, a ,,tájékoztató anyagok\" alrovatban, illetve az alábbi linkre kattintva olvashatják el. http://www.hsz.hu/rovatok/akt/helsinki0817/

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-01-30 16:00:53
HÉSZ vezető tisztségviselők látogatása Székesfehérváron a MH Nagysándor József 51. Híradó- és Vezetésbiztosító Dandárnál.
2024-01-24 10:41:09
Csehország, Lengyelország, Magyarország és Szlovákia katonai érdekképviseleti szervezetek találkozója Budapesten.

  JETfly Magazin

A Gripenek beépített tűzfegyvere, a 27 mm-es Mauser BK 27 revolver-gépágyú több európai harci gép fedélzetén is megtalálható. A története egészen a második világháborúig nyúlik vissza - vagy esetleg még tovább?

  Háború Művészete magazin

A megújuló Magyar Honvédség újonnan vásárolt szárazföldi harckocsijai és lövegjei után vízi járművekkel is gazdagítja eszközállományát. Katonáink hamarosan két felújított SOC-R típusú folyami naszádot vehetnek használatba.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.