2023. 03. 31. péntek
Árpád
: 381 Ft   : 350 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Fókuszban a Hosz programja

Hosz  |  2011. 09. 06., 11:42

Sörös István bizottsági elnök kezdeményezésére szeptember 6-án ülést tartott szakszervezetünk programalkotó bizottsága. Miután Sörös István röviden tájékoztatott a megjelenteket – Dr. Kántor Raimundot, Szijártó Zsoltot, Jakubuk Andrást és Kiss Csabát – az elmúlt időszak eseményeiről, a Honvédszervezet további létéről, lehetséges jövőjéről egyeztettek. A bizottsági ülés munkáját aktívan segítette Lippai Csaba alelnök is... 

A bevezetőben elhangzott, hogy rugalmas, átalakítható, könnyebben irányítható érdekképviseletre, döntéshozó fórumra van szükség.

 

 

 

 

 

Ezt követően az Alapszabály Szerkesztő Munkacsoport számára megfogalmazott ajánlásokról, majd a Hosz jövőbeni programjáról, így – többek között – az érdekképviseleti tevékenység és az érdekvédelem hatékonyságának növeléséről, a tagokról, illetve a katonaállomány jövedelmének emeléséről, megélhetéséről, a munkakörülmények javításáról szóló programjavaslatokról tárgyaltak.   

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Áprilisban sem lesz hiány repülős rendezvényekből, előadásokból és beindul a repülőnapos szezon is! Olvasóinknak összegyűjtöttünk néhány programot, amire érdemes lesz ellátogatni.

  Háború Művészete magazin

A honvedelmitabor.hu honlapon április 3-án, hétfőn reggel 9 órától lehet jelentkezni a Magyar Honvédség által szervezett idei nyári gyermektáborokra. Az érdeklődők számára ez nagyon fontos információ, mert egyes táborok esetén egy-két órán belül elfogynak a helyek.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.