2023. 03. 24. péntek
Gábor, Karina
: 388 Ft   : 362 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

A szolgálati nyugdíjról

Hosz  |  2011. 09. 09., 20:51

A Belügyminisztérium a BÉT (Belügyi Érdekegyeztető Tanács) szeptember 7-i ülését megelőzően – melyen a Hosz képviselői megfigyelőként vehettek részt – a rendvédelmi szakszervezetek rendelkezésére bocsátotta a korhatár alatti nyugdíjak átalakításáról rendelkező külön törvény tervezetét. A HM tárcától a katonákra vonatkozó jogszabály-tervezetet (Hjt.) még nem kaptuk meg, reméljük, hogy erre a jövő héten kérésünknek megfelelően már sor kerülhet. Amennyiben felkeresik honlapunk jogsegélyszolgálat rovatát, vagy az alábbi linkre   http://www.hsz.hu/rovatok/jog/tajekoztato_anyagok/szolgnyugd/ kattintanak, akkor további részleteket is megismerhetnek.  

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Újabb friss hír az L-39NG kapcsán, hiszen az Aero Vodochody repülőgépgyár új gyártósort indított az új kiképző repülőgép számára. Az összeszerelő soron a repülőgép törzsét szerelik össze, a termelési kapacitása a tervek szerint évente legfeljebb 24 darab lesz és több mint 100 embert fog foglalkoztatni.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.