2023. 12. 06. szerda
Miklós
: 381 Ft   : 353 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

A szolgálati nyugdíjról

Hosz  |  2011. 09. 09., 20:51

A Belügyminisztérium a BÉT (Belügyi Érdekegyeztető Tanács) szeptember 7-i ülését megelőzően – melyen a Hosz képviselői megfigyelőként vehettek részt – a rendvédelmi szakszervezetek rendelkezésére bocsátotta a korhatár alatti nyugdíjak átalakításáról rendelkező külön törvény tervezetét. A HM tárcától a katonákra vonatkozó jogszabály-tervezetet (Hjt.) még nem kaptuk meg, reméljük, hogy erre a jövő héten kérésünknek megfelelően már sor kerülhet. Amennyiben felkeresik honlapunk jogsegélyszolgálat rovatát, vagy az alábbi linkre   http://www.hsz.hu/rovatok/jog/tajekoztato_anyagok/szolgnyugd/ kattintanak, akkor további részleteket is megismerhetnek.  

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

"Nehéz szerénynek maradni!", állítja a Tiger Meet-ek jelmondata. A fotókat nézve, van benne igazság! Sehol máshol nem láthatunk ennyi, látványosan megfestett katonai repülőgépet - de a csodaszép merev- és forgószárnyasok nem kiállításra jöttek. Dolgoztak, kőkeményen, s velük együtt a hajózók és a műszakiak is.

  Háború Művészete magazin

Kormányközi megállapodás keretein belül, Szlovénia hat Leonardo AW139M típusú, közepes, többcélú helikopter beszerzéséről döntött, a szerződést 2023. november 28-án írták alá a felek.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.