2024. 07. 16. kedd
Valter
: 391 Ft   : 359 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

A Honvédszakszervezet közleménye

Hosz  |  2011. 09. 28., 17:50

Tájékoztatjuk tagjainkat és az érdeklődőket, hogy sem az FRDÉSZ, sem a fegyveres és rendvédelmi szakszervezetek többsége és így a Hosz sem csatlakozott szervezetileg a D-day programsorozathoz. Tagjaink és tisztségviselőink egyénileg döntenek arról, hogy jelen lesznek-e. A fenti formában, nagy valószínűséggel kellő létszámmal képviseltetjük magukat az eseményen. Támogatjuk a tagság azon törekvését, hogy a rendezvényen aktívan részt kívánnak venni. Ennek a döntésnek, konkrét indoklását a távolmaradó szervezetekkel egyeztetett döntés alapján, egyelőre nem kívánjuk nyilvánosságra hozni, mivel azzal a szakszervezetek közt fennálló aktív, és operatív kapcsolatot terhelnénk. A Hosz az akcióegység által kiadott közlemény mind a kilenc pontjával egyetért, azt saját véleményével egyezőnek tudja tekinteni...

Ezen pontok maradéktalan teljesülése a Hosz és tagjainak érdeke is. A demonstrációra hívó közlemény további részeiben megjelentek és egyéb, a rendezvénysorozattal összefüggő, de itt elő nem tárható tények, sajnos nem segítették azt, hogy szervezeti szinten csatlakozásunkkal szaporítsuk az akcióegység táborát.

Rendkívül sajnálatosnak tartjuk, hogy olyan akadályok gördültek az akcióegység kiteljesedése elé, melyeket a szervező fél elhárítani részben nem tudott, részben pedig nem akart. Felkértük a szervezőket, hogy amennyiben további eseményeket terveznek és ahhoz a Hosz csatlakozását is szeretnék elérni, szíveskedjenek körültekintőbben eljárni mind a szervezés anyagi, technikai, és pénzügyi, mind pedig a társadalmi kapcsolati rendszerének kialakítása során.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 03. 01., 12:35
Örömmel tájékoztatjuk önöket, hogy 2024. július 1-től a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet minden egészségpénztári tagsággal rendelkező tagjának rendszeres támogatást biztosít.
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2024. 07. 15., 10:35
Az elmúlt napok ránk törő forrósága tette igazán népszerűvé a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet központi rendezvényét a Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont, valamint a hozzátartozó Aquaparki csúszdapark területén, immáron tizennyolcadik alkalommal.
2024. 05. 29., 10:52
Tájékoztató a Hész XVIII. Országos Horgászversenyéről 2024. június 29-30. A HÉSZ Központi Iroda, az MH Kiss József 86. Helikopterdandár Tiszamenti Katonai Repülősök alapszervezetének közreműködésével 2024. június 29-30-án horgászversenyt szervez a kengyeli (Szolnok, Martfű térsége) Crazy Carp Lake horgásztavon...
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.

  JETfly Magazin

„Az elmúlt napok során egy olyan versenynek lehettünk tanúi, ahol a világ legkiválóbb ejtőernyősei mérték össze felkészültségüket, technikai tudásukat, és elhozták ennek a különleges sportnak az izgalmát, szépségét nekünk” – búcsúzott Kajári Ferenc altábornagy, a Honvéd Vezérkar főnökének helyettese a 46. Ejtőernyős Világbajnokság résztvevőitől a szolnoki RepTárban, július 12-én.

  Háború Művészete magazin

„Ma lőnek először, szerencsére hozzáértő személyzet kezelésében” – nyugtázta elégedetten az új Leopard harckocsikról és a frissen képzett kezelőszemélyzetről dr. Nagy Norbert őrnagy.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.