2024. 04. 21.
Konrád
: 395 Ft   : 371 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

A Honvédszakszervezet közleménye

Hosz  |  2011. 09. 28., 17:50

Tájékoztatjuk tagjainkat és az érdeklődőket, hogy sem az FRDÉSZ, sem a fegyveres és rendvédelmi szakszervezetek többsége és így a Hosz sem csatlakozott szervezetileg a D-day programsorozathoz. Tagjaink és tisztségviselőink egyénileg döntenek arról, hogy jelen lesznek-e. A fenti formában, nagy valószínűséggel kellő létszámmal képviseltetjük magukat az eseményen. Támogatjuk a tagság azon törekvését, hogy a rendezvényen aktívan részt kívánnak venni. Ennek a döntésnek, konkrét indoklását a távolmaradó szervezetekkel egyeztetett döntés alapján, egyelőre nem kívánjuk nyilvánosságra hozni, mivel azzal a szakszervezetek közt fennálló aktív, és operatív kapcsolatot terhelnénk. A Hosz az akcióegység által kiadott közlemény mind a kilenc pontjával egyetért, azt saját véleményével egyezőnek tudja tekinteni...

Ezen pontok maradéktalan teljesülése a Hosz és tagjainak érdeke is. A demonstrációra hívó közlemény további részeiben megjelentek és egyéb, a rendezvénysorozattal összefüggő, de itt elő nem tárható tények, sajnos nem segítették azt, hogy szervezeti szinten csatlakozásunkkal szaporítsuk az akcióegység táborát.

Rendkívül sajnálatosnak tartjuk, hogy olyan akadályok gördültek az akcióegység kiteljesedése elé, melyeket a szervező fél elhárítani részben nem tudott, részben pedig nem akart. Felkértük a szervezőket, hogy amennyiben további eseményeket terveznek és ahhoz a Hosz csatlakozását is szeretnék elérni, szíveskedjenek körültekintőbben eljárni mind a szervezés anyagi, technikai, és pénzügyi, mind pedig a társadalmi kapcsolati rendszerének kialakítása során.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 01. 05., 10:17
Eddig Európa számos országában irigykedve figyelték katonatársaink, hogy nálunk szakszervezet működhet. Ez a jog tényszerűleg még az európai unióban is különleges kiváltság volt, amelyet a végletekig próbáltunk megőrizni. Az alapításunk, azaz 1991 óta eltelt több mint 32 év alatt folyamatosan azon küzdöttek elődeink, hogy a civil szférában megszokott jogok illessék meg a katonákat is, vagy legalább ahhoz erősen közelítő szintet sikerüljön elérni mind az egyéni, mind a kollektív jogérvényesítés terén...
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-02-13 13:05:08
2024.02.14-16-ig a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet személyes ügyfélfogadása technikai okok miatt (karbantartás) szünetel. Ezúton is köszönjük elhelyezési feltételeink jobbítását a HM HIM-nek! Telefonos ügyelet a 0670-374-30-83-as telefonszámon.

  JETfly Magazin

A magyar főváros légikikötője ismét elnyerte a Skytrax „Kelet-Európa legjobb repülőtere” címét a World Airport Awards díjátadón. Az idei már zsinórban a tizenegyedik alkalom, amikor a Budapest Airport az utasok visszajelzése alapján kiérdemelte a rangos elismerést.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.