2023. 03. 30. csütörtök
Zalán
: 381 Ft   : 350 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

A Honvédszakszervezet közleménye

Hosz  |  2011. 09. 28., 17:50

Tájékoztatjuk tagjainkat és az érdeklődőket, hogy sem az FRDÉSZ, sem a fegyveres és rendvédelmi szakszervezetek többsége és így a Hosz sem csatlakozott szervezetileg a D-day programsorozathoz. Tagjaink és tisztségviselőink egyénileg döntenek arról, hogy jelen lesznek-e. A fenti formában, nagy valószínűséggel kellő létszámmal képviseltetjük magukat az eseményen. Támogatjuk a tagság azon törekvését, hogy a rendezvényen aktívan részt kívánnak venni. Ennek a döntésnek, konkrét indoklását a távolmaradó szervezetekkel egyeztetett döntés alapján, egyelőre nem kívánjuk nyilvánosságra hozni, mivel azzal a szakszervezetek közt fennálló aktív, és operatív kapcsolatot terhelnénk. A Hosz az akcióegység által kiadott közlemény mind a kilenc pontjával egyetért, azt saját véleményével egyezőnek tudja tekinteni...

Ezen pontok maradéktalan teljesülése a Hosz és tagjainak érdeke is. A demonstrációra hívó közlemény további részeiben megjelentek és egyéb, a rendezvénysorozattal összefüggő, de itt elő nem tárható tények, sajnos nem segítették azt, hogy szervezeti szinten csatlakozásunkkal szaporítsuk az akcióegység táborát.

Rendkívül sajnálatosnak tartjuk, hogy olyan akadályok gördültek az akcióegység kiteljesedése elé, melyeket a szervező fél elhárítani részben nem tudott, részben pedig nem akart. Felkértük a szervezőket, hogy amennyiben további eseményeket terveznek és ahhoz a Hosz csatlakozását is szeretnék elérni, szíveskedjenek körültekintőbben eljárni mind a szervezés anyagi, technikai, és pénzügyi, mind pedig a társadalmi kapcsolati rendszerének kialakítása során.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Spanyolország hamarosan további Eurofighter Typhoon vadászbombázókat vásárolhat. Ez a terv a közelmúltban, az olaszországi Milánóban tartott találkozón merült fel az Eurofighter programban részt vevő 4 nemzet képviselői között.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.