2023. 03. 31. péntek
Árpád
: 381 Ft   : 350 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Határozat-tervezetek a logisztikusok előtt

Hosz  |  2011. 10. 07., 14:50

A közigazgatás és a légierő képviselet, valamint a nyugállományú tagozat után a logisztikai képviselet is megtartotta értekezletét. Az október 7-i, budapesti eseményen - Mészáros Mária elnökségi tag irányításával - a logisztikai képviselethez tartozó alapszervezeti- és csoportvezetők is megtárgyalták az őszi választmányi ülésen napirendre kerülő, 2012-es költségvetésünket terhelő határozat-tervezeteket. A fórumon Czövek János elnök, dr. Mészáros Melinda és Lippai Csaba alelnökök adtak tájékoztatást aktuális szakszervezet-politikai ügyekről. Október 10-én a szárazföldi képviselet tart értekezletet, a helyszín akkor is a budapesti központi iroda lesz.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Áprilisban sem lesz hiány repülős rendezvényekből, előadásokból és beindul a repülőnapos szezon is! Olvasóinknak összegyűjtöttünk néhány programot, amire érdemes lesz ellátogatni.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.