2023. 03. 23. csütörtök
Emőke
: 386 Ft   : 355 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Kongresszus előtt: megkezdte munkáját a jelölőbizottság

Hosz  |  2011. 10. 18., 13:21

Október 18-án megtartotta alakuló ülését a jelölő bizottság. Az Alapszabály és a kongresszus ügyrendje alapján - Szekeres István elnök vezetésével - a bizottság tagjai megbeszélték a tennivalókat és elfogadták a kongresszusig terjedő munkatervet is. Az ülésen Bazsik István mb. főtitkár tájékoztatást adott a kongresszusig tartó menetrendről, és értelmezte az alapszabály idevonatkozó részeit, valamint az ügyrendet is...

A bizottság tisztázta a jelöltállítás módját és feltételeit. Eszerint jelöltet állíthatnak a Hosz tagjai és szervezetei az elnökre, az alelnökökre, az EB elnökére és az EB tagjaira. A képviseletek jelölőgyülései arra lesznek hivatottak, hogy az adott képviseletvezetőre és helyetteseikre megtegyék javaslataikat.

 

 

 

 

 

A bizottság kéri, hogy írásban a jelolobizottsag@gmail.com címre vagy az iroda@hsz.hu címre november 18-ig érkezzenek be a javaslatok. Persze a kongresszusi küldöttek a helyszínen is jelöltet állíthatnak.

Honlapunk megtudta, hogy két alkalommal tart még ülés a bizottság, amelyekről a honlapunk rendszeres tájékoztatást ad majd.  

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Újabb friss hír az L-39NG kapcsán, hiszen az Aero Vodochody repülőgépgyár új gyártósort indított az új kiképző repülőgép számára. Az összeszerelő soron a repülőgép törzsét szerelik össze, a termelési kapacitása a tervek szerint évente legfeljebb 24 darab lesz és több mint 100 embert fog foglalkoztatni.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.