2023. 03. 26.
Emánuel
: 388 Ft   : 362 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Forgalomlassító demonstráció után: Köszönet a megjelenteknek

Hosz  |  2011. 11. 05., 14:39

A Liga Szakszervezetek által szervezett november 4-i forgalomlassító félpályás útlezárással járó autós demonstráción több száz nyugállományú katona, Hosz tag és családtag és mintegy háromszáz ,,Hosz\"-os autó vett részt. A Hosz vezető tisztségviselői értékelve a demonstrációs tapasztalatokat, köszönetüket fejezik ki minden megjelent katonának, illetve családtagnak, hogy fegyelmezetten, a tiltakozás eredeti forgatókönyvét tiszteletben tartva álltak ki jogaink védelmében, illetve a Munka törvénykönyve (Mt.) tervezett módosítása ellen.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Újabb friss hír az L-39NG kapcsán, hiszen az Aero Vodochody repülőgépgyár új gyártósort indított az új kiképző repülőgép számára. Az összeszerelő soron a repülőgép törzsét szerelik össze, a termelési kapacitása a tervek szerint évente legfeljebb 24 darab lesz és több mint 100 embert fog foglalkoztatni.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.