2024. 02. 28. szerda
Elemér
: 391 Ft   : 362 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Cirkuszi előadások - extra

Hosz  |  2011. 11. 30., 09:14

A Hosz által meghirdetett, december 17-i cirkuszi előadásra a jegyek elfogytak, ezért a korábbi évek gyakorlatához híven kiajánljuk a Vám- és Pénzügyi DolgozókSzakszervezete (VPDSZ) által foglalt előadásokat a Fővárosi Nagycirkusz decemberiműsorára. A Jinani Acrobata Csoport előadása lesz látható a Nagycirkuszban, melyre az alábbi két időpontra még van lehetőség jegyet foglalni. Az előadások időpontjai: december 11. (vasárnap) 15 óra és december 18. (vasárnap) 15 óra. A jegyárak egységesen 1.500,-Ft/db áron rendelhetők...

A VPDSZ tagjai, valamint a társzervek dolgozói és családtagjai részére (3.200,3.000 és 2.800,-Ft helyett. A fenti, 1500 Ft/db árból külön gyermekkedvezmény nincs! Négy éves kor alatt a szülő ölében ülő gyermek részére nem kell jegyetvásárolni.Jelentkezés: Kérlek, hogy KIZÁRÓLAG szervezeti egységenként a kapcsolattartó személyen, Sándor Rolandon keresztül, vagy írásban a sandor.roland@hsz.hu e-mail címen legyetek kedvesek jelentkezni, a csatolt jelentkezési lap segítségével.Tekintettel arra, hogy az előadásokra korlátozott számban (1.000 db/előadás) állnak rendelkezésre jegyek, így a helyek feltöltése érkezési sorrendben történik! Annyi jegyet tudok biztosítani részetekre (a Cirkusz befogadóképességének erejéig), amennyi jegynek az ellenértékét december 2-ig eljuttatjátok hozzám.Fizetés: A szervezeteken belül az erre a feladatra kijelölt személyek legyenek kedvesek beszedni a kollegáktól a jegyek ellenértékét és azt eljuttatni a Hosz központi irodájába.Amennyiben valaki a jegyekről szeretne számlát kérni a szervezete nevére, úgy azt kérem a rendeléskor legyen kedves az adatok megadásával együtt jelezni felém! Jegyek átvétele: Személyesen!Az előadásról szóló rövidebb tájékoztatót a csatolt melléklet tartalmazza,illetve arról a MACIVA honlapján is tájékozódhattok. www.maciva.huMinden kedves érdeklődőt szeretettel várunk!

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-01-30 16:00:53
HÉSZ vezető tisztségviselők látogatása Székesfehérváron a MH Nagysándor József 51. Híradó- és Vezetésbiztosító Dandárnál.
2024-01-24 10:41:09
Csehország, Lengyelország, Magyarország és Szlovákia katonai érdekképviseleti szervezetek találkozója Budapesten.

  JETfly Magazin

Márciustól H145M típusú helikopterrel biztosítja a Magyar Honvédség a légi kutató-mentő szolgálatot az ország nyugati részén. A feladat legmagasabb szintű ellátásához szükséges tudás megszerzéséhez a kijelölt állomány speciális kiképzésen vett részt február 12-20-a között között az MH Kiss József 86. Helikopterdandárnál.

  Háború Művészete magazin

Egyik új büszkeségünket, a Lynx páncélozott gyalogsági harcjárművet először a Magyar Honvédségben rendszeresítik – mondta Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter a tatárszentgyörgyi gyakorló- és lőtéren, február 27-én, kedden.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.