2023. 03. 31. péntek
Árpád
: 381 Ft   : 350 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Szükséges az adatszolgáltatás! - A már aktív tartalékosok is kevesebb járandóságot kaptak

Hosz  |  2012. 01. 25., 10:31

Folyamatosan kapjuk a megkereséseket, miszerint azok is a 16%-os szja-val csökkentett szolgálati járandóságot kapták meg január 12-én, akik már január 1-én is önkéntes védelmi tartalékosként szolgáltak. Ezért felhívjuk az önkéntes védelmi tartalékos katonák figyelmét, hogy a további levonás elkerülése érdekében mihamarabb forduljanak írásban az Országos Nyugdíjfolyósító Igazgatósághoz (ONYF), melyben - tekintettel már meglévő státuszukra - kérik a 16%-os adóteher alóli mentesítést. Fontos, hogy a jogviszony igazolásához szükséges a munkaszerződés, a munkáltatói igazolás, vagy a személyi beszélgetés hiteles másolatának csatolása. A Hosz pedig azt kéri majd levélben a HM illetékeseitől, hogy a tartalékos állományról időszakonként szolgáltassanak adatokat az ONYF számára.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Áprilisban sem lesz hiány repülős rendezvényekből, előadásokból és beindul a repülőnapos szezon is! Olvasóinknak összegyűjtöttünk néhány programot, amire érdemes lesz ellátogatni.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.