2023. 12. 11. hétfő
Árpád
: 381 Ft   : 354 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Szükséges az adatszolgáltatás! - A már aktív tartalékosok is kevesebb járandóságot kaptak

Hosz  |  2012. 01. 25., 10:31

Folyamatosan kapjuk a megkereséseket, miszerint azok is a 16%-os szja-val csökkentett szolgálati járandóságot kapták meg január 12-én, akik már január 1-én is önkéntes védelmi tartalékosként szolgáltak. Ezért felhívjuk az önkéntes védelmi tartalékos katonák figyelmét, hogy a további levonás elkerülése érdekében mihamarabb forduljanak írásban az Országos Nyugdíjfolyósító Igazgatósághoz (ONYF), melyben - tekintettel már meglévő státuszukra - kérik a 16%-os adóteher alóli mentesítést. Fontos, hogy a jogviszony igazolásához szükséges a munkaszerződés, a munkáltatói igazolás, vagy a személyi beszélgetés hiteles másolatának csatolása. A Hosz pedig azt kéri majd levélben a HM illetékeseitől, hogy a tartalékos állományról időszakonként szolgáltassanak adatokat az ONYF számára.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2023-11-09 14:57:20
A LIGA Szakszervezetek és a Munkástanácsok Országos Szövetségének álláspontja a minimálbér-tárgyalásokkal összefüggésben

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

A székesfehérvári Szent István Király Múzeum (SZIKM), valamint a HM Hadtörténeti Intézet és Múzeum (HM HIM) – közösségi régészeti program keretén belül – egy második világháborús német harckocsi megsemmisülési helyszínét azonosította a Fejér vármegyei Baracska község térségében.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.