2017. 12. 11. hétfő
Árpád
: 314 Ft   : 266 Ft Benzin: 325 Ft/l   Dízel: 323 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Sikeres Szolgáltató nap Székesfehérvárott

Hosz  |  2012. 01. 26., 16:37

Százharmincan adtak vért, ketten beléptek a Honvédszakszervezetbe, tizenöten pedig az szja 1%-ának felajánlásával támogatták a Katonákért Alapítvány tevékenységét - röviden így lehet megvonni a január 26-i székesfehérvári Szolgáltató Nap mérlegét. Immár ötödik éve szervezi Grell Norbert alapszervezeti vezető ezeket a véradással egybekötött szolgáltató napokat, de már most a következő, március 6-i nagyszabású eseményre készül...

Noha rendkívüli véradás volt a minap Székesfehérvárott, mégis népszerü volt a Magyar Vöröskereszt és a Hosz helyi szervezetének immár tizenkilencedik alkalommal lebonyolított Szolgáltató Napja. Miért? Mert a véradáson 130 katona jelent meg, s ketten beléptek a Hosz tagjai sorába.

A kép bal oldalán vért adó Balla András (40) törzsőrmester immár harmadszor érezte úgy, hogy szükséges segíteni embertársain. Szakszervezetünk tagja honlapunknak is elmondta, miért fontos mindez.

- Amikor egy kislány számára kerestek B+ vércsoportú embereket, akkor döntöttem úgy, hogy rendszeres véradó leszek. Ha én bajba kerülnék, akkor is örülnék, ha lennének olyanok, akik nem segítenének. A mai világban a Magyar Honvédség talán az egyetlen ilyen szervezet, amely rendszeresen és nagy létszámonsával bev bonyolít le véradásokat, ezt mindenképpen nagyon jó kezdeményezésnek tartom. Ha a szolgáltatók között a horgászfelszereléseket forgalmazó vállalkozások is megjelennének, akkor még sürübben jönnék.

A regisztrációnál Holcz János segítette az odaérkezőket, emellett pedig a Katonákért Alapítvány által gyüjtött szja 1%-os felajánlások kitöltésében is közremüködött.

A Hosz által létrehozott Katonákért Alapítvány részére ma 15 darab 1%-os boríték gyült össze, ezeket Dr. Hajós Dezsőnek, a Hosz szolgáltatás- és tagszervezőjének adta át a nap végén Grell Norbert.

Szakszervezetünk új szolgáltatás- és tagszervezőjének sok munkája volt, de igyekezett minden érdeklődőnek hasznos tanácsokat, naprakész információkat adni.

A résztvevő szolgáltatók között újdonság volt a mosoporok.hu megjelenése. A szervezők bíznak benne, hogy hamarosan megállapodás születhet ezzel a forgalmazóval is, így rövidesen Tatán, Tatabányán, Komáromban és persze Székesfehérváron is kedvezményesebben lehet hozzájutni a tisztító eszközökhöz.

A Honvéd Önkéntes Nyugdíjpénztár, a Honvéd Egészségpénztár mellett az Oriflame, a www.mosoporok.hu és persze a legújabb partner a Letbroke is megjelent Székesfehérváron.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2017. 10. 13., 11:33
A Honvédszakszervezet hagyományaihoz híven ez év végén 2017. december 09-én 15 órai kezdettel ismét megrendezi a Fővárosi Nagycirkuszban tartandó rendezvényét megköszönve ezzel Tagjainknak az egész éves munkát…
2017. 12. 01., 11:55
2017. november 30-án a LIGA Tanács tisztújító ülését tartotta Budapesten. A tagszervezetek küldöttei szinte teljes egészében újjáválasztották a korábbi tisztségviselőket, így 99,1 százalékos szavazataránnyal Doszpolyné dr. Mészáros Melindát, a szervezet 2016 májusában megválasztott elnökét.
2017. 11. 28., 12:31
2017. november 21-én a HR Portál hosszabb interjút közölt a LIGA Szakszervezetek elnökével. A lap dr. Mészáros Melindát többek között a szakszervezetek terveiről, a munkaerő-piaci változásokról és a szakszervezetek-kormány tárgyalásokról kérdezte.
2017-11-22 11:05:03
2017.12.31-ig érvényes Vodafone Flotta promóció keretében kedvező, kamatmentes készülék részletfizetési lehetőségekkel és korlátlan belföldi és EU-n belüli beszélgetéssel készülnek az ünnepekre.
   MÁSOK ÍRTÁK
2017. 03. 03., 12:20
Nagy hangsúlyt kell fektetni a toborzóirodákban nyújtott szolgáltatásokra, de a példamutató katona a legjobb toborzó.
2017. 03. 03., 12:17
2026-ra a térség egyik legmeghatározóbb haderejévé fejlesztik a Magyar Honvédséget.
2017. 01. 13., 16:44

Esküt tettek a határvadászok

Az illegális migráció növekedése miatt tavaly augusztusban határozott a kormány a Készenléti Rendőrség létszámának növeléséről. A határvadászok elsőként hivatásos állományba vett tagjai január 12-én, csütörtökön tették le az esküt.
2017. 01. 13., 16:40
Márciusban érkeznek meg Szolnokra azok a kiképző, felderítő és futárrepülőgépek, amelyeket a cseh Zlin Aircraft gyártócégtől vásároltak meg a Magyar Honvédségnek.

  JETfly Magazin

A megújult szabályoknak köszönhetően minden eddiginél eseménydúsabbnak ígérkezik a Red Bull Air Race 2018-as versenysorozata Master és Challenger kategóriában egyaránt.

  Háború Művészete magazin

Új segítőkre lelt a Kecskeméti Szent László Lions Club a Durgó Tamás őrnagy vezette Bács-Kiskun megyei toborzó iroda katonái személyében, hisz mostantól több esetben közös programokon fognak együtt jótékonykodni.