2023. 06. 10. szombat
Gréta, Margit
: 369 Ft   : 343 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Sikeres Szolgáltató nap Székesfehérvárott

Hosz  |  2012. 01. 26., 16:37

Százharmincan adtak vért, ketten beléptek a Honvédszakszervezetbe, tizenöten pedig az szja 1%-ának felajánlásával támogatták a Katonákért Alapítvány tevékenységét - röviden így lehet megvonni a január 26-i székesfehérvári Szolgáltató Nap mérlegét. Immár ötödik éve szervezi Grell Norbert alapszervezeti vezető ezeket a véradással egybekötött szolgáltató napokat, de már most a következő, március 6-i nagyszabású eseményre készül...

Noha rendkívüli véradás volt a minap Székesfehérvárott, mégis népszerü volt a Magyar Vöröskereszt és a Hosz helyi szervezetének immár tizenkilencedik alkalommal lebonyolított Szolgáltató Napja. Miért? Mert a véradáson 130 katona jelent meg, s ketten beléptek a Hosz tagjai sorába.

A kép bal oldalán vért adó Balla András (40) törzsőrmester immár harmadszor érezte úgy, hogy szükséges segíteni embertársain. Szakszervezetünk tagja honlapunknak is elmondta, miért fontos mindez.

- Amikor egy kislány számára kerestek B+ vércsoportú embereket, akkor döntöttem úgy, hogy rendszeres véradó leszek. Ha én bajba kerülnék, akkor is örülnék, ha lennének olyanok, akik nem segítenének. A mai világban a Magyar Honvédség talán az egyetlen ilyen szervezet, amely rendszeresen és nagy létszámonsával bev bonyolít le véradásokat, ezt mindenképpen nagyon jó kezdeményezésnek tartom. Ha a szolgáltatók között a horgászfelszereléseket forgalmazó vállalkozások is megjelennének, akkor még sürübben jönnék.

A regisztrációnál Holcz János segítette az odaérkezőket, emellett pedig a Katonákért Alapítvány által gyüjtött szja 1%-os felajánlások kitöltésében is közremüködött.

A Hosz által létrehozott Katonákért Alapítvány részére ma 15 darab 1%-os boríték gyült össze, ezeket Dr. Hajós Dezsőnek, a Hosz szolgáltatás- és tagszervezőjének adta át a nap végén Grell Norbert.

Szakszervezetünk új szolgáltatás- és tagszervezőjének sok munkája volt, de igyekezett minden érdeklődőnek hasznos tanácsokat, naprakész információkat adni.

A résztvevő szolgáltatók között újdonság volt a mosoporok.hu megjelenése. A szervezők bíznak benne, hogy hamarosan megállapodás születhet ezzel a forgalmazóval is, így rövidesen Tatán, Tatabányán, Komáromban és persze Székesfehérváron is kedvezményesebben lehet hozzájutni a tisztító eszközökhöz.

A Honvéd Önkéntes Nyugdíjpénztár, a Honvéd Egészségpénztár mellett az Oriflame, a www.mosoporok.hu és persze a legújabb partner a Letbroke is megjelent Székesfehérváron.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 05. 16., 07:32
A Katonák a Törvényességért és Jogbiztonságért Közhasznú Alapítvány céljai: a hivatásos, szerződéses és nyugállományú katonák állampolgári és szolgálati jogainak védelme, szociális segítségnyújtás. Az SZJA 1%-ának felajánlásával kérjük, járuljon hozzá Ön is az Önsegélyző és Szolidaritási Alap feltöltéséhez...
2023. 05. 09., 13:11
2023. május 03-án lezajlottak a Honvédszakszervezet küldöttgyűlését megelőző képviseleti értekezletek, a nyugállományú tagozat választmányi ülése és a Hosz elnökségi ülés. A szárazföld, légierő, logisztika és közigazgatás képviselethez tartozó alapszervezeti vezetők a megnyitó után tájékoztatást kaptak a Hjt.-vel kapcsolatos egyeztetésekről, a Honvédszakszervezet javaslatairól, valamint a várható változásokról…
2023. 04. 27., 08:39
Tájékoztatjuk a tisztelt tagságot, hogy 2023. április 28-án (pénteken) egyéb rendezvények miatt a központi iroda zárva lesz. Mobiltelefonos elérhetőségeken tisztségviselőink ügyletet tartanak.
2023-04-05 13:43:22
A Honvédszakszervezet elnöksége, munkatársai és tisztségviselői minden szakszervezeti tagunknak és családtagjának kellemes Húsvéti Ünnepeket kíván!
2023-02-15 14:19:50
A Honvédszakszervezet Elnöksége 2023. február 07-én tartotta az alapszervezet vezetőkkel kibővített ülését, ahol döntöttek a 8/2023. számú Kormány rendelet kapcsán felmerülő további feladatokról, illetve a Küldöttgyűlés előkészületeiről…

  JETfly Magazin

Az Egyesült Államok több követelményre hivatkozva, elutasította az ötödik generációs F-35-ös harci repülőgépek eladását Thaiföld részére.

  Háború Művészete magazin

Hajnik László, a Honvédelmi Minisztérium védelempolitikáért felelős helyettes államtitkára Kanadába látogatott, hogy egyeztessen többek között partnerével, Peter Hammerschmidt-tel, a kanadai Nemzetvédelmi Minisztérium védelempolitikáért felelős államtitkárával.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.