2023. 03. 30. csütörtök
Zalán
: 381 Ft   : 351 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Azarenka és Djokovic nyomában: Teniszverseny a Tabánban

Hosz  |  2012. 01. 29., 10:37

Olvasóink emlékezhetnek rá, hogy tavaly ez a teniszverseny volt jubileumi esztendőnk első kiemelkedő rendezvénye. A hagyományokat folytatva 2012-ben is támogattuk e nemes kezdeményezést, illetve különdíjakat is felajánlottunk a Hercules Fiai Honvéd Sportegyesület által szervezett verseny legkiemelkedőbb katonasportolóinak. A január 28-i NATO Beszállítói Társasági fedett pályás tenisztornán a beszállítói címmel rendelkező vállalkozások, a sportegyesületet támogató szervezetek vezetői, a Honvédelmi Minisztérium, a HM háttérintézmények és a Magyar Honvédség katonai szervezetek parancsnoki állományának tagjai vettek részt, a fővédnök Hende Csaba honvédelmi miniszter volt...

A második alkalommal megrendezett teniszversenyt épp az Australian Open döntőinek napján, január 28-án bonyolították le, így aztán mi is Azarenka és Djokovic nyomába szegődtünk.

Máté Imrétől, az immár 10 esztendős Hercules Fiai Honvéd Sportegyesület elnökétől a helyszínen, a Tabáni Tenisz Klubban megtudtuk, hogy a megrendezett sportesemény kiváló lehetőséget nyújtott – a nagyszerü sportélmény mellett - a versenyző társak és tevékenységük megismerésére is.

 

A Honvédszakszervezet képviseletében megjelent szakemberek rövid beszélgetést folytattak Fodor Lajos közigazgatási államtitkárral, aki két teniszmeccs között elárulta: biztos vagyok benne, hogy a katonaállomány számára jó bérmegállapodás születik. Úgy legyen!

 

 

 

 

A helyszínen már az első perctől szembetünt, hogy a társasági esemény minden résztvevőnek az elvárt szolgáltatást nyújtotta.

 

 

 

 

A körmérkőzéses rendszerben, egy csoportban maximum 4 pár részvételével, majd fő- és vigaszágon kieséses formában lebonyolított versenyen negyvennégyen vettek részt, szakszervezetünk színeiben Dr. Hajós Dezső indult, páros társa Károlyi László volt (képünkön).

 

 

 

A teniszverseny támogatói között szerepelt az Állami Nyomda Nyrt., az AQUAPARK Mogyoród, az AQUARÉNA KFT, a RESONATOR csoport tagja, a BEST-TEL Kft., a Bravogroup Rendszerház Kft., a Colorspectrum Kft., a Head /Basic Line Kft./, a Honvédszakszervezet, a KÉSZ Építő Zrt., a KUNSÁG-SZESZ Zrt., az M + Z 2000 Kft., a MONTANA Tudásmenedzsment Kft., a NETING Kft., a Porshe Hungária Kft., valamint a Red Bull RESONATOR Kft. is.

 

A verseny végeredménye: 1. Nagy László-Csányi Szabolcs 2. Nagyiványi Tamás-Géczy Gyula 3-4. Olajos György-Hegedüs Csaba és a Takács Imre-dr. Kopcsó István páros.

 

 

 

 

A Honvédszakszervezet különdíját és az ajándéktárgyakat Dr. Hajós Dezső szolgáltatás- és tagszervező adta át a verseny legsportszerübb párosának, a vigaszágat megnyert dr. Suri Csilla-Bánhegyi Gábor kettősnek.

 

 

 

 

Az Egység újság különdíját - melyet e sorok írója nyújtott át - a Mezei Katalin-Király Béla duó érdemelte ki.

Gratulálunk a győzteseknek és a szervezőknek, hiszen megint nagyon nívós sporteseményen vehettünk részt. Viszontlátásra, 2013-ban, ugyanitt!

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Svédország a Grob G 120TP típust választotta az alapfokú kiképző repülőgép kategóriára, felváltva idővel a kiöregedő SK 60-as flottát.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.