2024. 05. 18. szombat
Alexandra, Erik
: 388 Ft   : 358 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Azarenka és Djokovic nyomában: Teniszverseny a Tabánban

Hosz  |  2012. 01. 29., 10:37

Olvasóink emlékezhetnek rá, hogy tavaly ez a teniszverseny volt jubileumi esztendőnk első kiemelkedő rendezvénye. A hagyományokat folytatva 2012-ben is támogattuk e nemes kezdeményezést, illetve különdíjakat is felajánlottunk a Hercules Fiai Honvéd Sportegyesület által szervezett verseny legkiemelkedőbb katonasportolóinak. A január 28-i NATO Beszállítói Társasági fedett pályás tenisztornán a beszállítói címmel rendelkező vállalkozások, a sportegyesületet támogató szervezetek vezetői, a Honvédelmi Minisztérium, a HM háttérintézmények és a Magyar Honvédség katonai szervezetek parancsnoki állományának tagjai vettek részt, a fővédnök Hende Csaba honvédelmi miniszter volt...

A második alkalommal megrendezett teniszversenyt épp az Australian Open döntőinek napján, január 28-án bonyolították le, így aztán mi is Azarenka és Djokovic nyomába szegődtünk.

Máté Imrétől, az immár 10 esztendős Hercules Fiai Honvéd Sportegyesület elnökétől a helyszínen, a Tabáni Tenisz Klubban megtudtuk, hogy a megrendezett sportesemény kiváló lehetőséget nyújtott – a nagyszerü sportélmény mellett - a versenyző társak és tevékenységük megismerésére is.

 

A Honvédszakszervezet képviseletében megjelent szakemberek rövid beszélgetést folytattak Fodor Lajos közigazgatási államtitkárral, aki két teniszmeccs között elárulta: biztos vagyok benne, hogy a katonaállomány számára jó bérmegállapodás születik. Úgy legyen!

 

 

 

 

A helyszínen már az első perctől szembetünt, hogy a társasági esemény minden résztvevőnek az elvárt szolgáltatást nyújtotta.

 

 

 

 

A körmérkőzéses rendszerben, egy csoportban maximum 4 pár részvételével, majd fő- és vigaszágon kieséses formában lebonyolított versenyen negyvennégyen vettek részt, szakszervezetünk színeiben Dr. Hajós Dezső indult, páros társa Károlyi László volt (képünkön).

 

 

 

A teniszverseny támogatói között szerepelt az Állami Nyomda Nyrt., az AQUAPARK Mogyoród, az AQUARÉNA KFT, a RESONATOR csoport tagja, a BEST-TEL Kft., a Bravogroup Rendszerház Kft., a Colorspectrum Kft., a Head /Basic Line Kft./, a Honvédszakszervezet, a KÉSZ Építő Zrt., a KUNSÁG-SZESZ Zrt., az M + Z 2000 Kft., a MONTANA Tudásmenedzsment Kft., a NETING Kft., a Porshe Hungária Kft., valamint a Red Bull RESONATOR Kft. is.

 

A verseny végeredménye: 1. Nagy László-Csányi Szabolcs 2. Nagyiványi Tamás-Géczy Gyula 3-4. Olajos György-Hegedüs Csaba és a Takács Imre-dr. Kopcsó István páros.

 

 

 

 

A Honvédszakszervezet különdíját és az ajándéktárgyakat Dr. Hajós Dezső szolgáltatás- és tagszervező adta át a verseny legsportszerübb párosának, a vigaszágat megnyert dr. Suri Csilla-Bánhegyi Gábor kettősnek.

 

 

 

 

Az Egység újság különdíját - melyet e sorok írója nyújtott át - a Mezei Katalin-Király Béla duó érdemelte ki.

Gratulálunk a győzteseknek és a szervezőknek, hiszen megint nagyon nívós sporteseményen vehettünk részt. Viszontlátásra, 2013-ban, ugyanitt!

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.

  JETfly Magazin

Nem könnyű a semleges országok élete. Pláne nem, ha kicsik és védelmi iparuk nem fejlett. Így járt Ausztria is: éppen ezért jelent most komoly fejtörést légierejének fejlesztése.

  Háború Művészete magazin

Az Airbus Helicopters friss bejelentése értelmében, új rendelés érkezett a H145M típusú könnyű, többfeladatú forgószárnyasra: Brunei hat példányt rendelt a hazánk által is hadrendbe állított helikopterből.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.