2023. 03. 30. csütörtök
Zalán
: 381 Ft   : 350 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

MA, MÁJUS 21-ÉN JÁR LE A HATÁRIDŐ!!! Rendelkezzen az szja 1%-ának felajánlásáról a Katonákért Alapítvány javára!

Hosz  |  2012. 02. 01., 13:25

A Katonákért Közhasznú Alapítvány felhívja figyelmeteket, hogy a Személyi Jövedelemadó 1%-áról május 20-ig lehet rendelkezni. Az az alapszervezet, amely a kiadott borítékok felhasználásával gyűjtötte a rendelkező nyilatkozatokat, legkésőbb május 16-ig juttassa el az Alapítványhoz, aki gondoskodik a NAV-hoz történő eljuttatásról. Az Alapítvány kéri, hogy még egyszer szólítsátok meg tagjainkat és hozzátartozóikat az 1%-ról történő rendelkezés érdekében.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Áprilisban sem lesz hiány repülős rendezvényekből, előadásokból és beindul a repülőnapos szezon is! Olvasóinknak összegyűjtöttünk néhány programot, amire érdemes lesz ellátogatni.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.