2023. 03. 22. szerda
Beáta, Izolda
: 392 Ft   : 365 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Az MH ÖHP megfelelőnek tartja az állomány jelenlegi devizaellátmányának a biztonsági kockázatot elismerő mértékét

Hosz  |  2012. 02. 09., 08:05

Ismeretes, hogy a Koszovóban szolgálatot teljesítő tagjaink kérésére 2011. december 23-án kezdeményeztük, hogy a koszovói békemissziós külszolgálatot teljesítő magyar katonák deviza szorzószáma felemelésre kerüljön, tekintettel az utóbbi időben a térségben bekövetkezett változásokra. Kérésünkre február 8-án megkaptuk a Honvédelmi Minisztérium Közgazdasági és Pénzügyi Hivatal főigazgatójától a választ. Az ellátmány esetleges emelésének indokoltságáról egyeztetést folytattak az állomány tevékenységének műveletirányításáért felelős MH Összhaderőnemi Parancsnoksággal. A Parancsnokság, mint illetékes szakmai szerv a műveleti területen fennálló jelenlegi biztonsági körülményeket elemezve megfelelőnek tartja az állomány jelenlegi devizaellátmányának a biztonsági kockázatot elismerő mértékét, annak emelését szakmailag nem támogatja. Ennek alapján a javaslatunk teljesítésére pillanatnyilag nincs lehetőség.Kérem az alapszervezeti vezetőket jelezzék a hasonló problémákat, amelyekben megpróbálunk a továbbiakban is segíteni!

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022. 11. 30., 13:58
„Minden idők legnagyobb haderőreformja zajlik” – mondta dr. Ruszin-Szendi Romulusz altábornagy, a Magyar Honvédség parancsnoka a Honvédszakszervezet őszi küldöttgyűlésén Budapesten, november 29-én, kedden.
2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Az 1985-ben indult légitársaság most harmadszor változtat arculatán. A jelenlegi festések 1999 óta láthatóak a világ legnagyobb légitársaságának óriásgépein, és az egyik legismertebb márkajelzéssé váltak ez alatt az idő alatt. A mostani arculatfrissítés a gépek függőleges vezérsíkját és a szárnyakat érinti.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.