2023. 09. 26. kedd
Jusztina, Pál
: 390 Ft   : 367 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Az MH ÖHP megfelelőnek tartja az állomány jelenlegi devizaellátmányának a biztonsági kockázatot elismerő mértékét

Hosz  |  2012. 02. 09., 08:05

Ismeretes, hogy a Koszovóban szolgálatot teljesítő tagjaink kérésére 2011. december 23-án kezdeményeztük, hogy a koszovói békemissziós külszolgálatot teljesítő magyar katonák deviza szorzószáma felemelésre kerüljön, tekintettel az utóbbi időben a térségben bekövetkezett változásokra. Kérésünkre február 8-án megkaptuk a Honvédelmi Minisztérium Közgazdasági és Pénzügyi Hivatal főigazgatójától a választ. Az ellátmány esetleges emelésének indokoltságáról egyeztetést folytattak az állomány tevékenységének műveletirányításáért felelős MH Összhaderőnemi Parancsnoksággal. A Parancsnokság, mint illetékes szakmai szerv a műveleti területen fennálló jelenlegi biztonsági körülményeket elemezve megfelelőnek tartja az állomány jelenlegi devizaellátmányának a biztonsági kockázatot elismerő mértékét, annak emelését szakmailag nem támogatja. Ennek alapján a javaslatunk teljesítésére pillanatnyilag nincs lehetőség.Kérem az alapszervezeti vezetőket jelezzék a hasonló problémákat, amelyekben megpróbálunk a továbbiakban is segíteni!

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2023-08-28 10:30:20
A V4 tagországok az EUROMIL képviselőivel kiegészülve idén Szlovákiában tartják soron következő éves szakmai konferenciájukat
2023-08-28 09:44:54
Szeptember 02-án következő állomásához ér a 175. éves a Magyar Honvédség programsorozatunk. Ezen a napon kerül megtartásra az Úri Libaterelő túra, ahol a Hosz tagokat és a katonai nevezőket az alaklomhoz illő ajándékkal lepjük meg.
2023-08-18 07:51:02
A Magyar Honvédség fennállásának 175. évfordulója alkalmából tartott Fáy túra beszámolóját Tiger Zoltán tagtársunk "szemüvegén át" olvashatják az érdeklődők

  JETfly Magazin

A világ legnagyobb nemzetközi légitársasága az utazási kereslet növekedése és szélestörzsű flottájának bővítése miatt tapasztalt pilótákat toboroz Magyarországról is.

  Háború Művészete magazin

A most belépő fiatalok történelmi jelentőségű korszakban válhatnak a hazájuk védelmében aktív részt vállaló katonákká – fogalmazott a Magyar Nemzetnek adott interjújában dr. Böröndi Gábor vezérezredes.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.