2024. 05. 28. kedd
Csanád, Emil
: 385 Ft   : 354 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Kispályás foci: megint a Támogató Dandár győzött a döntőben!

Hosz  |  2012. 02. 24., 20:34

Honlapunkon már értesülhettek róla, hogy kéthavonta meghívásos kispályás focitornán találkozik hat-nyolc focicsapat, köztük szakszervezetünk kispályás labdarúgó csapata.  A február 24-i eseményen hat csapat mérte össze erejét.  Ez alkalommal az MH ÖHP szervezésében, a székesfehérvári fedett műfüves pályákon 2 csoportban küzdöttek a meghívott résztvevők: a tábornokok, a HM, az MH Támogató Dandár, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem-Ludovika Zászlóalj vegyes csapata, az MH ÖHP és a Hosz csapatai. Az 1X20 perces meccsek ez alkalommal is izgalmas csatákat hoztak, a mieink megint döntőt játszhattak...

A csoportmérkőzések során, az 1. fordulóban az MH ÖHP volt a mieink ellenfele, 2-2 lett a vége. A második fordulóban gól nélküli meccset játszottunk a Támogató Dandárral. Így a csoport másodikjaként bejutottunk a torna elődöntőjébe, ahol a HM csapatát 3-1-re legyőztük.

A kisdöntőben, a 3-4. helyért vívott mérkőzésen hiába erősítette Dr. Simicskó István parlamenti államtitkár is a tábornokok csapatát, büntetőkkel mégis a HM nyert. A döntőben újra megmérkőzhettünk az MH Támogató Dandár kiváló csapatával. A decemberi 3-0 után most 2-0 lett a javukra.

 

A végeredmény:

1.       MH Támogató Dandár 2. Hosz Hercules SE. 3. A HM csapata

4. Tábornokok csapata 5. MH ÖHP 6. Közszolgálati Egyetem-Ludovika Zászlóalj vegyes csapata.

A második csapatnak járó serleget Sándor Roland csapatkapitány vette át, az ezüstérmet nyert Hosz Hercules SE csapat tagjai: Adorjáni Krisztián (kapus), Domonkos László, Kenyér Jenő, Kovács Gábor, Lippai Csaba, Sándor Roland, Márkus István, Lodri Attila, Bárdi Gábor és Nagy József voltak.

Májusban remélhetőleg hasonlóan színvonalas sportprogram részesei lehetünk, akkor a Nemzeti Közszolgálati Egyetem rendezi majd a kispályás focitornát. Szép volt fiúk! 

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.

  JETfly Magazin

2018 után újra hazánk ad otthont a Nemzetközi Katonai Sporttanács által szervezett 46. Katonai Ejtőernyős Világbajnokságnak – jelentette be dr. Bali Tamás ezredes, az MH Kiss József 86. Helikopterdandár dandárparancsnoka a Szolnok-Szandaszőlős Sportrepülőtéren tartott sajtótájékoztatón, május 24-én, pénteken.

  Háború Művészete magazin

Megvan a következő magyar űrhajós! Kapu Tibor lehet az a magyar, aki a világűrbe mehet - jelentette be közösségi oldalán Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter. A Magyar Honvédség nagy szerepet vállalt az űrhajósok felkészítésében.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.