2023. 12. 06. szerda
Miklós
: 381 Ft   : 353 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Kispályás foci: megint a Támogató Dandár győzött a döntőben!

Hosz  |  2012. 02. 24., 20:34

Honlapunkon már értesülhettek róla, hogy kéthavonta meghívásos kispályás focitornán találkozik hat-nyolc focicsapat, köztük szakszervezetünk kispályás labdarúgó csapata.  A február 24-i eseményen hat csapat mérte össze erejét.  Ez alkalommal az MH ÖHP szervezésében, a székesfehérvári fedett műfüves pályákon 2 csoportban küzdöttek a meghívott résztvevők: a tábornokok, a HM, az MH Támogató Dandár, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem-Ludovika Zászlóalj vegyes csapata, az MH ÖHP és a Hosz csapatai. Az 1X20 perces meccsek ez alkalommal is izgalmas csatákat hoztak, a mieink megint döntőt játszhattak...

A csoportmérkőzések során, az 1. fordulóban az MH ÖHP volt a mieink ellenfele, 2-2 lett a vége. A második fordulóban gól nélküli meccset játszottunk a Támogató Dandárral. Így a csoport másodikjaként bejutottunk a torna elődöntőjébe, ahol a HM csapatát 3-1-re legyőztük.

A kisdöntőben, a 3-4. helyért vívott mérkőzésen hiába erősítette Dr. Simicskó István parlamenti államtitkár is a tábornokok csapatát, büntetőkkel mégis a HM nyert. A döntőben újra megmérkőzhettünk az MH Támogató Dandár kiváló csapatával. A decemberi 3-0 után most 2-0 lett a javukra.

 

A végeredmény:

1.       MH Támogató Dandár 2. Hosz Hercules SE. 3. A HM csapata

4. Tábornokok csapata 5. MH ÖHP 6. Közszolgálati Egyetem-Ludovika Zászlóalj vegyes csapata.

A második csapatnak járó serleget Sándor Roland csapatkapitány vette át, az ezüstérmet nyert Hosz Hercules SE csapat tagjai: Adorjáni Krisztián (kapus), Domonkos László, Kenyér Jenő, Kovács Gábor, Lippai Csaba, Sándor Roland, Márkus István, Lodri Attila, Bárdi Gábor és Nagy József voltak.

Májusban remélhetőleg hasonlóan színvonalas sportprogram részesei lehetünk, akkor a Nemzeti Közszolgálati Egyetem rendezi majd a kispályás focitornát. Szép volt fiúk! 

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

"Nehéz szerénynek maradni!", állítja a Tiger Meet-ek jelmondata. A fotókat nézve, van benne igazság! Sehol máshol nem láthatunk ennyi, látványosan megfestett katonai repülőgépet - de a csodaszép merev- és forgószárnyasok nem kiállításra jöttek. Dolgoztak, kőkeményen, s velük együtt a hajózók és a műszakiak is.

  Háború Művészete magazin

Kormányközi megállapodás keretein belül, Szlovénia hat Leonardo AW139M típusú, közepes, többcélú helikopter beszerzéséről döntött, a szerződést 2023. november 28-án írták alá a felek.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.