2023. 03. 30. csütörtök
Zalán
: 381 Ft   : 350 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Április 24-én tart Küldöttgyűlést az FRDÉSZ

Hosz  |  2012. 03. 29., 11:56

Az Alapszabály, a soros elnöki rendszer, valamint a 2012. évi költségvetés szerepel majd az FRDÉSZ Küldöttgyűlésének napirendjén. A Hosz székházában megrendezett, Czövek János által vezetett FRDÉSZ elnökségi ülésen arról is döntöttek, hogy április 24-én rendezik meg a Küldöttgyűlést...

Nem várt jogi problémák merültek fel – kezdte az elnökségi ülésen tartott tájékoztatóját Czövek János. Az FRDÉSZ elnöke hozzátette: a bíróság szerint az FRDÉSZ-nek a 2008-as Alapszabály szerint kell müködni, a végzés szerint sem volt, sem pedig jelenlegi elnöke nincs a szakszervezeti szövetségnek. A pénzügyi és morális helyzet miatt el kell dönteni, hogyan tovább FRDÉSZ? Küldöttgyülést kell tartani!

Az ülésen résztvevő jogászok elmondták, hogy legalizálni kell az FRDÉSZ müködését, ehhez pedig össze kell hívni a legfőbb döntéshozó fórumot. Ezt követően Czövek János tájékoztatott az FRDÉSZ székház átadás-átvételéről, a honlap és a z elektronikus levelezőrendszer müködtetéséről valamint a szövetség egyes vagyontárgyairól is. Elhangzott, hogy április 12-ig várja az FRDÉSZ elnöke a küldöttgyülésen megtárgyalandó napirendi témákkal kapcsolatos javaslatokat.

Az elnökség döntése értelmében a küldöttgyülést április 24-én tartja az FRDÉSZ. A döntéshozó fórumon a 2012. évi költségvetést, az új alapszabály elfogadását, valamint a soros elnöki tisztség bevezetését tárgyalják majd. Az ülés végén kötetlen beszélgetést folytattak az elnökség tagjai.  

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Áprilisban sem lesz hiány repülős rendezvényekből, előadásokból és beindul a repülőnapos szezon is! Olvasóinknak összegyűjtöttünk néhány programot, amire érdemes lesz ellátogatni.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.