2023. 03. 23. csütörtök
Emőke
: 386 Ft   : 355 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Tavaszi tájékoztató és tagszervező a jutai bázison

Hosz  |  2012. 04. 18., 07:53

Április 17-én Szendrei Zoltán, a Hosz alelnöke, valamint Németh Nándor területi kapcsolattartó a tavaszi tagszervező kampány soron következő állomásán, az MH 54. Veszprém Radarezred jutai bázisán tett látogatást. Tisztségviselőinket az állománygyűlést megelőzően fogadta Lóki Ferenc őrnagy, a radarszázad parancsnoka. Alelnökünk rövid tájékoztatójában kitért az állomány megtartása érdekében szükséges közös fellépésre, a parancsnoki, valamint a Hosz, mint érdekvédelmi szervezet együttes összefogására. A parancsnok az érdekvédelmi tevékenység minél szélesebb körű megvalósulása érdekében ígéretet tett a kétoldalú megállapodásban rögzített kötelezettségek teljesítésére...

Az állománygyülést Katócs Zsolt százados (képünkön) az ellenőrző bizottság elnöke nyitotta meg, majd Szendrei alelnök tájékoztatta a megjelent tagságot a folyamatban lévő bértárgyalások helyzetéről, valamint a kafetéria rendszerben a közeljövőben realizálódó juttatásokról. A területi kapcsolattartó pedig a Hosz tagságát érintő juttatások rendszeréről, a szolgáltatások köréről, valamint a jogsegélyszolgálat jelentőségéről tett említést előadásában.

Az állomány körében felmerült kérdésekre az alelnök, a területi kapcsolattartó, valamint az ellenőrző bizottság elnöke adott választ az ismereteik és felelősségi körüknek megfelelő mértékben. A nyitott kérdések megválaszolására, a szakmai szervek megkérdezését követően tettek ígéretet. A nap végeztével 1 fő kérte felvételét a Hosz tagnak.

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Újabb friss hír az L-39NG kapcsán, hiszen az Aero Vodochody repülőgépgyár új gyártósort indított az új kiképző repülőgép számára. Az összeszerelő soron a repülőgép törzsét szerelik össze, a termelési kapacitása a tervek szerint évente legfeljebb 24 darab lesz és több mint 100 embert fog foglalkoztatni.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.