2024. 02. 24. szombat
Mátyás
: 389 Ft   : 359 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Tájékoztató a csoportos munkavállalói felelősségbiztosításról

Hosz  |  2012. 05. 16., 12:38

Tájékoztatjuk kedves olvasóinkat és tagjainkat, hogy a választmányi ülésen elhangzottak szerint lehetőség van csoportos munkavállalói felelősség biztosítás megkötésére, teintettel arra, hogy a tagságunk jelentős része érintett  - a 2012. évre felmondott gépjármű biztosítások miatt -  az új helyzetben bekövetkező gondatlan károkozás kártérítési következményeiben. A biztostási piacon a Signal Biztosító rendelkezik egyedül olyan a szakszervezeti csoportos munkavállalói felelősségbiztosítási csomaggal, mely a tagokat tehermentesíti a gondatlan károkozásból bekövetkezett károk kártérítési kötelezettsége alól. Tehát a biztostás megléte esetén (csak csoportosan alapszervezeti szinten köthető) aSignál Biztosító fizeti a káreljárás során megállapított egyéni kártérítési kötelezettséget (a munkáltató határozata alapján)...

Tájékoztatjuk az alapszervezeti vezetőket arról, hogy a Hosz központi költségvetése 2012-re a csoportos élet- és balaesetbiztosítást már a teljes tagságra megkötötte így arra van lehetőség, hogy alapszervezeti keretek között kössenek munkavállalói csoportos felelősségbiztosítást a következő finanszírozási megoldások valamelyike szerint: 

- a díjat teljes egészében a tag fizeti,

- a díjat költségmegosztásban az alapszervezet és a tag fizeti,

- a díjat teljes egészében az alapszervezet fizeti 

 Ez a biztosítási forma egyénileg nem köthető.További információkat Dr. Hajós Dezső tagszervezési és szolgáltatási munkatárstól(tel.: 70/334-9694 és a Signál Biztósító üzleti igazgatójától, Reményi Zsuzsannától (tel.: 30/ 445-6171, e-mail.: remenyi.zsuzsanna@signal.hu) kaphatnak.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-01-30 16:00:53
HÉSZ vezető tisztségviselők látogatása Székesfehérváron a MH Nagysándor József 51. Híradó- és Vezetésbiztosító Dandárnál.
2024-01-24 10:41:09
Csehország, Lengyelország, Magyarország és Szlovákia katonai érdekképviseleti szervezetek találkozója Budapesten.

  JETfly Magazin

2024. február 23-án, pénteken, Budapestre érkezett Svédország miniszterelnöke, Ulf Kristersson. Orbán Viktor magyar miniszterelnökkel folytatott tárgyalássorozat eredményeként többek között arról is megállapodás született, hogy bővül a Magyar Légierő Gripen flottája.

  Háború Művészete magazin

A megújuló Magyar Honvédség újonnan vásárolt szárazföldi harckocsijai és lövegjei után vízi járművekkel is gazdagítja eszközállományát. Katonáink hamarosan két felújított SOC-R típusú folyami naszádot vehetnek használatba.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.