2023. 03. 25. szombat
Irén, Írisz
: 388 Ft   : 362 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

A mindenki számára elfogadható Alapszabályért

Hosz  |  2012. 05. 16., 14:44

A bizottság az Alapszabály 7.§-áig hajtotta végre kidolgozói munkáját - foglalta össze az Alapszabály-szerkesztő munkabizottság május 16-i ülésén történteket Bazsik István alelnök. Honlapunk arról is tájékoztatást kapott, miszerint egyhangú javaslat született arról, hogy a Honvédszakszervezetnek szüksége lenne a jövőben egy Etikai bizottságra ésegy Etikai kódexre is...

Megtudtuk azt is, hogy hosszas vita előzte meg az Alapszabály előkészítése során a tagsági jogviszony bővítését. Az érdeklődők számára a képviseletektől delegált bizottsági tagok adnak választ. Az Alapszabály-szerkesztő bizottság ülését követően kötetlen vita alakult ki a Hosz jövőbeni struktúrájáról.

Továbbra is várjuk a tagság javaslatait az iroda@hsz.hu email címre. A bizottság következő ülését június 1-jén tartja.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Újabb friss hír az L-39NG kapcsán, hiszen az Aero Vodochody repülőgépgyár új gyártósort indított az új kiképző repülőgép számára. Az összeszerelő soron a repülőgép törzsét szerelik össze, a termelési kapacitása a tervek szerint évente legfeljebb 24 darab lesz és több mint 100 embert fog foglalkoztatni.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.