2023. 03. 26.
Emánuel
: 388 Ft   : 362 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Honvédelem Napja: Koszorúzások a Várnegyedben

Hosz  |  2012. 05. 21., 11:35

A Magyar Honvédelem Napja és Budavár visszafoglalásának 163. évfordulója alkalmából a Budai Várnegyedben, a Dísz téren, a Görgey-szobornál, valamint az Esztergomi Rondellánál helyezte el a megemlékezés virágait - a Magyar Honvédelem Napja alkalmából - Dr. Simicskó István, a HM parlamenti államtitkára. Miután a Dísz téren, a Honvéd-emlékműnél ünnepi beszédet mondott, több helyen is koszorúzott az államtitkár. Az eseményen Dr. Orosz Zoltán altábornagy, Honvéd Vezérkar főnök-helyettes mellett, szakszervezetünk képviseletében Czövek János elnök és Bazsik István alelnök is részt vett.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Újabb friss hír az L-39NG kapcsán, hiszen az Aero Vodochody repülőgépgyár új gyártósort indított az új kiképző repülőgép számára. Az összeszerelő soron a repülőgép törzsét szerelik össze, a termelési kapacitása a tervek szerint évente legfeljebb 24 darab lesz és több mint 100 embert fog foglalkoztatni.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.