2023. 12. 06. szerda
Miklós
: 381 Ft   : 353 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Továbbképzést tartott a szerződéses és a katonanői szekció elnökségi tagjai

Hosz  |  2012. 05. 30., 08:12

Kétnapos továbbképzésen vettek részt szakszervezetünk szerződéses- és katonanői szekcióinak vezetőségi tagjai. Az első foglalkozás kommunikációs és önismereti tréning volt, majd a Fortuna Szálloda és Étterem Hajón tartottak számukra tájékoztatókat vezető tisztségviselőink, valamint a szolgáltatás- és tagszervező is. A program a Parlament meglátogatásával, május 31-én ért véget...

Szijártó Zsolt, a szerződéses szekció vezetője arról tájékoztatta honlapunkat, hogy Turi Viktória vezetésével egy jó hangulatú, ám annál tanulságosabb kommunikációs képzésen vettek részt az első napon.

A Honvédszakszervezet központi irodájában nagy hangsúlyt fektettek különböző szituációk során a kommunikációs technikák helyes használatára. A közös feladatok után, már a konzultációs részben a csoport véleményezte a résztvevők viselkedését, építő kritikáival segítette, hogy a jövőben mire kell a szekció tisztségviselőknek figyelnie a helyes kommunikáció érdekében.

A második napon, az elnökség tájékoztatója után a katonanőket érintő problémákról, a szerződéshosszabbítási díj visszafizetésével kapcsolatos anomáliákról volt szó, illetve a szekcó véleményével próbálta segíteni az új Hjt. elfogadható alakulását.

A Hosz elnöke és alelnöke az első magyar cafetéria kártyáról, illetve annak használatáról is informálta a szekciók elnökségi tagjait.

A továbbképzés zárásaként a szekciók elnökségi tgajai meglátogatták a Parlament kupolacsarnokát, a Szent Koronát és a korona őrségváltást is.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

"Nehéz szerénynek maradni!", állítja a Tiger Meet-ek jelmondata. A fotókat nézve, van benne igazság! Sehol máshol nem láthatunk ennyi, látványosan megfestett katonai repülőgépet - de a csodaszép merev- és forgószárnyasok nem kiállításra jöttek. Dolgoztak, kőkeményen, s velük együtt a hajózók és a műszakiak is.

  Háború Művészete magazin

Kormányközi megállapodás keretein belül, Szlovénia hat Leonardo AW139M típusú, közepes, többcélú helikopter beszerzéséről döntött, a szerződést 2023. november 28-án írták alá a felek.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.