2024. 05. 25. szombat
Orbán
: 386 Ft   : 356 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Továbbképzést tartott a szerződéses és a katonanői szekció elnökségi tagjai

Hosz  |  2012. 05. 30., 08:12

Kétnapos továbbképzésen vettek részt szakszervezetünk szerződéses- és katonanői szekcióinak vezetőségi tagjai. Az első foglalkozás kommunikációs és önismereti tréning volt, majd a Fortuna Szálloda és Étterem Hajón tartottak számukra tájékoztatókat vezető tisztségviselőink, valamint a szolgáltatás- és tagszervező is. A program a Parlament meglátogatásával, május 31-én ért véget...

Szijártó Zsolt, a szerződéses szekció vezetője arról tájékoztatta honlapunkat, hogy Turi Viktória vezetésével egy jó hangulatú, ám annál tanulságosabb kommunikációs képzésen vettek részt az első napon.

A Honvédszakszervezet központi irodájában nagy hangsúlyt fektettek különböző szituációk során a kommunikációs technikák helyes használatára. A közös feladatok után, már a konzultációs részben a csoport véleményezte a résztvevők viselkedését, építő kritikáival segítette, hogy a jövőben mire kell a szekció tisztségviselőknek figyelnie a helyes kommunikáció érdekében.

A második napon, az elnökség tájékoztatója után a katonanőket érintő problémákról, a szerződéshosszabbítási díj visszafizetésével kapcsolatos anomáliákról volt szó, illetve a szekcó véleményével próbálta segíteni az új Hjt. elfogadható alakulását.

A Hosz elnöke és alelnöke az első magyar cafetéria kártyáról, illetve annak használatáról is informálta a szekciók elnökségi tagjait.

A továbbképzés zárásaként a szekciók elnökségi tgajai meglátogatták a Parlament kupolacsarnokát, a Szent Koronát és a korona őrségváltást is.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.

  JETfly Magazin

  Háború Művészete magazin

A Flotprom internetes szakportál 2024. május 2-án közzétett információi szerint a Volga mellett fekvő Zelenodolszkban működő Gorkij Hajógyárban, a hónap folyamán két új hadihajót bocsátanak vízre, a Karakurt-osztályú (Project 22800) Tájfun korvettet és a Project 22160 típusú, Viktor Velikij járőrhajót.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.