2023. 12. 06. szerda
Miklós
: 381 Ft   : 353 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

A gyermekek után járó pótszabadságról

Hosz  |  2012. 06. 04., 13:08

Szakszervezetünk 2012. februárban a honvédelmi tárcánál jogharmonizációt kezdeményezett a gyermekek után járó pótszabadság tárgyában. Emlékeztetőül: indítványunk az volt, hogy a július 1-jén hatályba lépő munka törvénykönyvének szabályait alkalmazza a Hjt. is, vagyis a 16 évnél fiatalabb gyermekek után megkülönböztetés nélkül mindkettő szülőnek járjon a pótszabadság.   Ismeretünk szerint a parlament a napokban tárgyalni fogja a Hjt. módosítását ebben a tárgykörben. A döntésről azonnal tájékoztatni fogjuk tagságunkat.      

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

"Nehéz szerénynek maradni!", állítja a Tiger Meet-ek jelmondata. A fotókat nézve, van benne igazság! Sehol máshol nem láthatunk ennyi, látványosan megfestett katonai repülőgépet - de a csodaszép merev- és forgószárnyasok nem kiállításra jöttek. Dolgoztak, kőkeményen, s velük együtt a hajózók és a műszakiak is.

  Háború Művészete magazin

Kormányközi megállapodás keretein belül, Szlovénia hat Leonardo AW139M típusú, közepes, többcélú helikopter beszerzéséről döntött, a szerződést 2023. november 28-án írták alá a felek.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.