2023. 03. 30. csütörtök
Zalán
: 381 Ft   : 350 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Kecskeméti tájékoztató és alapszervezeti sporteszköz-akció

Hosz  |  2012. 06. 10., 14:38

A közelmúltban Kilián Nándor dandártábornokkal, az MH 59. Szentgyörgyi Dezső Repülőbázis parancsnokával kötött szóbeli megállapodás alapján az alárendelt alegységek teljes személyi állománya számára megtartott tájékoztatókon juttathatja el a Hosz vezetése az érdekvédelmi tevékenységéről és a szolgáltatási rendszeréről szóló információkat. Így került sor június 7-én a műveleti támogató zászlóalj teljes személyi állománya részvételével megtartott tájékoztatóra, melyen az érdekvédelmi tevékenységről szóló aktuális információkat Szendrei Zoltán alelnök, míg a szolgáltatásokkal kapcsolatosakat e sorok írója ismertette a résztvevőkkel...

A tájékoztatót követően került sor az alapszervezet által 130.000 Ft értékben vásárolt sporteszközök (tollaslabda-ütők, asztalitenisz ütők és hálók, valamint súlyzók és kondicionáló pad) átadására.

Jáger Lajos alapszervezeti vezető és helyettese, Csontos László adta át a beszerzett sportszereket a bázis sportkombinátjában Nagy Viktor őrnagy kiképzési főnök-helyettesnek és Kévés János alezredes hadmüveleti főnöknek (mindketten Hosz tagok). Természetesen az eszközöket bárki használhatja, aki a sportkombinátba látogat, de az eszközökön elhelyezett Hosz logók biztosítják az adományozó azonosíthatóságát.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Áprilisban sem lesz hiány repülős rendezvényekből, előadásokból és beindul a repülőnapos szezon is! Olvasóinknak összegyűjtöttünk néhány programot, amire érdemes lesz ellátogatni.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.