2023. 12. 11. hétfő
Árpád
: 383 Ft   : 355 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Kecskeméti tájékoztató és alapszervezeti sporteszköz-akció

Hosz  |  2012. 06. 10., 14:38

A közelmúltban Kilián Nándor dandártábornokkal, az MH 59. Szentgyörgyi Dezső Repülőbázis parancsnokával kötött szóbeli megállapodás alapján az alárendelt alegységek teljes személyi állománya számára megtartott tájékoztatókon juttathatja el a Hosz vezetése az érdekvédelmi tevékenységéről és a szolgáltatási rendszeréről szóló információkat. Így került sor június 7-én a műveleti támogató zászlóalj teljes személyi állománya részvételével megtartott tájékoztatóra, melyen az érdekvédelmi tevékenységről szóló aktuális információkat Szendrei Zoltán alelnök, míg a szolgáltatásokkal kapcsolatosakat e sorok írója ismertette a résztvevőkkel...

A tájékoztatót követően került sor az alapszervezet által 130.000 Ft értékben vásárolt sporteszközök (tollaslabda-ütők, asztalitenisz ütők és hálók, valamint súlyzók és kondicionáló pad) átadására.

Jáger Lajos alapszervezeti vezető és helyettese, Csontos László adta át a beszerzett sportszereket a bázis sportkombinátjában Nagy Viktor őrnagy kiképzési főnök-helyettesnek és Kévés János alezredes hadmüveleti főnöknek (mindketten Hosz tagok). Természetesen az eszközöket bárki használhatja, aki a sportkombinátba látogat, de az eszközökön elhelyezett Hosz logók biztosítják az adományozó azonosíthatóságát.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

Lánctalpak csörögnek, motorok zúgnak, ágyúcsövek robbanásszerű hangot hallatnak. Röviden és tömören: harckocsilövészet Szomódon.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.