2023. 03. 25. szombat
Irén, Írisz
: 388 Ft   : 362 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Június 20-án lesz a következő OKÉT ülés

Hosz  |  2012. 06. 12., 11:09

A 2012. évi közszolgálati bérkompenzáció tapasztalatainak értékelése, valamint a 2013. évi állami költségvetéssel összefüggésben – a közszolgálati alkalmazottak összességét érintő – költségvetési és bérezési helyzet alakulása szerepel majd az Országos Közszolgálati Érdekegyeztető Tanács (OKÉT) plenáris ülésének napirendjén. Az esemény előtt a munkavállalói oldal tagjai részére Szakszervezetek Együttműködési Fóruma (SZEF) székhelyén (Pedagógusok Szakszervezete székháza) oldalegyeztetést tartottak. A június 12-i eseményen Czövek János elnök és Lippai Csaba érdekvédelmi szakértő képviselte szakszervezetünket...  

Hüséges olvasóink előtt ismeretes, hogy az Országos Közszolgálati Érdekegyeztető Tanács (OKÉT) munkavállalói oldala megbízásából – az OKÉT Alapszabály 14. pontjában foglaltakra hivatkozással – kezdeményezték az OKÉT plenáris ülésének – lehetőleg 2012. május 21. és június 1. közötti időszakban történő – összehívását.

Mint ismeretes, hogy a legutóbbi OKÉT ülésen megállapodás született arról, hogy a 2013. évi közszolgálati bértárgyalások még májusban megkezdődnek. Ezt a kormányzati szándékot erősítette meg Dr. Czomba Sándor államtitkár is, aki Fehér Józsefnek, a Szakszervezetek Együttmüködési Fóruma (SZEF) elnökének írt levelet.

Az OKÉT plenáris ülését június 20-án tartják meg.  

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Újabb friss hír az L-39NG kapcsán, hiszen az Aero Vodochody repülőgépgyár új gyártósort indított az új kiképző repülőgép számára. Az összeszerelő soron a repülőgép törzsét szerelik össze, a termelési kapacitása a tervek szerint évente legfeljebb 24 darab lesz és több mint 100 embert fog foglalkoztatni.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.