2023. 03. 22. szerda
Beáta, Izolda
: 392 Ft   : 365 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Napközis tábor Székesfehérvárott

Hosz  |  2012. 06. 26., 09:31

A Honvédszakszervezet támogatásával Helyőrségi Honvédelmi Napközis Tábor kezdődött Székesfehérvárott. A Magyar Honvédség Összhaderőnemi Parancsnokság és Székesfehérvár helyőrségben lévő katonai szervezetek beosztott személyi állomány gyermekeinek szervezett Helyőrségi Honvédelmi Napközis Tábor június 25-i megnyitó ünnepségén a Honvédszakszervezet képviseletében jelen volt Czövek János elnök, Dr. Hajós Dezső szolgáltatás és tagszervező, valamint Németh Nándor területi kapcsolattartó.  

A tábor elősegíti a helyőrségben dolgozó katonacsaládok gyermekeinek nyári költségkímélő elhelyezését, amelyhez a helyőrségben müködő alapszervezetek további kedvezményekkel járulnak hozzá a szakszervezeti tagok gyermekei tekintetében.

A felkészült gyermekcsoport felügyelők irányításával a táborozók a nyári vakációzás keretein belül, annak örömei maradéktalan biztosítása mellett megismerkednek a Magyar Honvédséggel, bepillantást nyerhetnek a katonás életbe, megtapasztalhatják a katonai napirend szabályait. A katonás nevelés mellett kirándulások, kalandparki látogatás, valamint hajókirándulás színesíti a három hét programját, amely programok támogatása szintén az alapszervezetek felajánlásával valósulnak meg.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022. 11. 30., 13:58
„Minden idők legnagyobb haderőreformja zajlik” – mondta dr. Ruszin-Szendi Romulusz altábornagy, a Magyar Honvédség parancsnoka a Honvédszakszervezet őszi küldöttgyűlésén Budapesten, november 29-én, kedden.
2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Az 1985-ben indult légitársaság most harmadszor változtat arculatán. A jelenlegi festések 1999 óta láthatóak a világ legnagyobb légitársaságának óriásgépein, és az egyik legismertebb márkajelzéssé váltak ez alatt az idő alatt. A mostani arculatfrissítés a gépek függőleges vezérsíkját és a szárnyakat érinti.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.