2024. 06. 25. kedd
Vilmos
: 395 Ft   : 368 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Kecskemét: érdekvédelemről század szinten

Hosz  |  2012. 06. 27., 14:43

Sokadik alkalommal volt a Hosz tavaszi tájékoztató roadshow-jának helyszíne a kecskeméti MH 59. Szentgyörgyi Dezső Repülőbázis. A június 25-i azonban eltért a korábbiaktól, hisz a korábbi egységszintű rendezvényektől eltérően, most az egyik alegység személyi állománya részvételével zajlott az érdekvédelmi tájékoztató. A repülőtér üzembentartó és javító század személyi állományából nemcsak a Hosz tagjai vettek részt a rendezvényen, hanem a szolgálattal összefüggő aktuális témák iránt érdeklődők is. A rendezvény létrehozását nagyban segítette, hogy a század parancsnoka, Tóth Zsolt százados szintén tagja a Honvédszakszervezetnek...

Az érdekvédelmi tájékoztatón résztvevőeket elsőként Bazsik István alelnök köszöntötte, majd előadásában ismertette a munkáltatóval kötött kétoldalú-, valamint a kereset-megállapodás tartalmi elemeit. Nagy érdeklődés kísérte az Első Magyar Cafetéria (EMC) kártya felhasználhatóságának eddigi tapasztalatairól tartott ismertetőt, valamit azt is, hogy a további kedvezmények megvalósíthatóságáról még a héten tárgyal a szakszervezet vezetése az EMC kártya kibocsájtójával.

E sorok írója előadásában a Hosz tagsági viszonyhoz kapcsolódó kedvezmények és szolgáltatások rendszerét tekintette át. A résztvevőktől érkezett kérdések között szerepelt az iskolakezdési támogatás igényelhetősége az élettársi viszonyban élő gyermekesek számára, a gyermekek után járó pótszabadság igénybevételének várható jogszabályi változása, (lsd.: www.hsz.hu korábbi cikk) valamint a km-enkénti térítési díj megváltoztathatósága.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 03. 01., 12:35
Örömmel tájékoztatjuk önöket, hogy 2024. július 1-től a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet minden egészségpénztári tagsággal rendelkező tagjának rendszeres támogatást biztosít.
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2024. 05. 29., 10:52
Tájékoztató a Hész XVIII. Országos Horgászversenyéről 2024. június 29-30. A HÉSZ Központi Iroda, az MH Kiss József 86. Helikopterdandár Tiszamenti Katonai Repülősök alapszervezetének közreműködésével 2024. június 29-30-án horgászversenyt szervez a kengyeli (Szolnok, Martfű térsége) Crazy Carp Lake horgásztavon...
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.

  JETfly Magazin

Az esős tavasz után végre itt a nyár, vele együtt a vakáció és a várva várt nyaralások időszaka is. Ha külföldi kikapcsolódásra vágyunk, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről 130 városba juthatunk el átszállás nélkül.

  Háború Művészete magazin

A közelmúltban számoltunk be lapunkon Brunei H145M rendeléséről, most pedig folytatódik a sor Belgiummal: az újabb beszerzés hírét a Párizsban megrendezett Eurosatory védelmi és biztonsági kiállításon jelentették be.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.