2023. 03. 30. csütörtök
Zalán
: 381 Ft   : 350 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Ünnepelt Pápa

Hosz  |  2012. 07. 04., 08:39

Háromnapos rendezvénysorozattal emlékezett meg Pápa városa, valamint az MH Pápa Bázisrepülőtér a helyi katonai repülés hetvenötödik születésnapjáról. Az ünnep tiszteletére július elsején nyílt napot tartottak a bázison, amire a rekkenő hőség ellenére rengetegen voltak kíváncsiak. Szakszervezetünket Czövek János elnök és Dr. Hajós Dezső szolgáltatás- és tagszervező képviselte...

Repüléstörténeti előadások, régi emléktárgyak, hagyományőrzők, mai és egykori repülőtechnika, többféle dinamikus bemutató: mindenki kedvére csemegézhetett a színes programkínálatból.

Amennyiben a honvedelem.hu részletes tudósítására is kíváncsiak, a http://honvedelem.hu/cikk/32624/hetvenot-eves-a-papai-katonai-repules linkre kattintva töbet is megtudhatnak.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

A holland királyi légitársaság a nyári menetrendben tovább növeli ázsiai járatainak számát, 96 interkontinentális és 69 európai célállomás lesz elérhető az október végéig tartó időszakban. Budapestre a legtöbb napon öt járat közlekedik majd.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.