2023. 03. 23. csütörtök
Emőke
: 390 Ft   : 362 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Az új Hjt.-t tárgyalja a HÉF

Hosz  |  2012. 07. 13., 11:09

Több hónapos szünet után újra összeül a Honvédelmi Érdekegyeztető Fórum (HÉF). A július 16-i plenáris ülés fókuszában - az ülést kezdeményező szakszervezetek javaslatára - az új Hjt. szerepel majd. Emellett napirendre kerül még a HÉF 2012. második féléves munkatervének kidolgozása, az érdekvédelmi szervezetek költségvetési támogatásának kifizetése és felhasználási rendje, valamint a honvédelem érdekében tevékenykedő civil szervezetek elhelyezésével kapcsolatos tárca szintű elképzelések, és a vidéki helyőrségi klubokban elhelyezett társadalmi szervezetek működésének biztosítási lehetősége is.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Újabb friss hír az L-39NG kapcsán, hiszen az Aero Vodochody repülőgépgyár új gyártósort indított az új kiképző repülőgép számára. Az összeszerelő soron a repülőgép törzsét szerelik össze, a termelési kapacitása a tervek szerint évente legfeljebb 24 darab lesz és több mint 100 embert fog foglalkoztatni.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.