2023. 06. 06. kedd
Cintia, Norbert
: 369 Ft   : 345 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Bezárta kapuit a Helyőrségi Honvédelmi Napközis Tábor Székesfehérváron

Hosz  |  2012. 07. 16., 07:41

Mint azt már korábban olvashatták weblapunkon, az MH ÖHP Humánszolgálatának szervezésében Helyőrségi Honvédelmi Napközis Tábor került megrendezésre Székesfehérváron, a Honvédszakszervezet helyi alapszervezeteinek támogatásával. A katonai napirend szabályai között a táborban június 25 - július 13 között három turnusban közel 120 gyerek töltötte nyári vakációját. A katonai jellegű foglalkozások, kihívások mellett számos kalandban vettek részt a táborozók. Az alapszervezetek által támogatott programokon kívül, 66 szakszervezeti szülő gyermekeinél a térítési díjak kompenzálását is magára vállalták az alapszervezetek...

Július 13-án ünnepélyes keretek között, az idei évben utoljára engedték le a tábor zászlaját. Utoljára, de nem végleg, hiszen a tábor szervezői és támogatói ígéretet tettek, hogy jövőre ismét hasonló színvonalon megszervezik a tábort.

A záró ünnepségen részt vett Domján László vezérőrnagy, az MH ÖHP parancsnoka, Koronczai Tibor mk. alezredes, az MH 43. Nagysándor József Híradó és Vezetéstámogató ezred parancsnok-helyettese, Csaba Tibor alezredes, az MH 93. Petőfi Sándor Vegyivédelmi Zászlóalj törzsfőnöke, valamint a Honvédszakszervezet képviseletében - e sorok írója - Németh Nándor területi kapcsolattartó és Kovacsóczy László őrnagy, az MH ÖHP alapszervezeti vezetője.

A megjelentek egyetértettek abban, hogy fontosak az ilyen és ehhez hasonló rendezvények, melyek csak közös összefogással valósíthatók meg. A táborozók saját kézjegyükkel ellátott, egyedi tervezésü emléklapokkal köszönték meg a támogatást és a segítséget.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 05. 16., 07:32
A Katonák a Törvényességért és Jogbiztonságért Közhasznú Alapítvány céljai: a hivatásos, szerződéses és nyugállományú katonák állampolgári és szolgálati jogainak védelme, szociális segítségnyújtás. Az SZJA 1%-ának felajánlásával kérjük, járuljon hozzá Ön is az Önsegélyző és Szolidaritási Alap feltöltéséhez...
2023. 05. 09., 13:11
2023. május 03-án lezajlottak a Honvédszakszervezet küldöttgyűlését megelőző képviseleti értekezletek, a nyugállományú tagozat választmányi ülése és a Hosz elnökségi ülés. A szárazföld, légierő, logisztika és közigazgatás képviselethez tartozó alapszervezeti vezetők a megnyitó után tájékoztatást kaptak a Hjt.-vel kapcsolatos egyeztetésekről, a Honvédszakszervezet javaslatairól, valamint a várható változásokról…
2023. 04. 27., 08:39
Tájékoztatjuk a tisztelt tagságot, hogy 2023. április 28-án (pénteken) egyéb rendezvények miatt a központi iroda zárva lesz. Mobiltelefonos elérhetőségeken tisztségviselőink ügyletet tartanak.
2023-04-05 13:43:22
A Honvédszakszervezet elnöksége, munkatársai és tisztségviselői minden szakszervezeti tagunknak és családtagjának kellemes Húsvéti Ünnepeket kíván!
2023-02-15 14:19:50
A Honvédszakszervezet Elnöksége 2023. február 07-én tartotta az alapszervezet vezetőkkel kibővített ülését, ahol döntöttek a 8/2023. számú Kormány rendelet kapcsán felmerülő további feladatokról, illetve a Küldöttgyűlés előkészületeiről…

  JETfly Magazin

  Háború Művészete magazin

Éleslövészeten bizonyítottak a PzH 2000-es önjáró tüzérségi eszközök a Bakonyban. Bár a típus még igen friss a Magyar Honvédség kötelékében, és ezáltal a kezelőszemélyzetek még javában gyakorolják a különböző eljárásrendeket, annyi már e kezdeti időszakban is bizton állítható, hogy a jól felkészített szakemberek kezében a haditechnikai eszközök eddig ritkán látott eredményeket érnek el.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.