2023. 03. 23. csütörtök
Emőke
: 386 Ft   : 355 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Csoportalakítás

Hosz  |  2012. 07. 20., 20:05

Az MH vitéz Szurmay Sándor Budapest Helyőrség Dandár 32. Nemzeti Honvéd Díszegység állományába tartozó szakszervezeti tagjaink - július 18-án - megalakították saját csoportjukat. A résztvevők egyhangúlag Szakács Csabát választották meg csoportvezetőnek. Egyben Ő képviseli majd a csoportot a dandárnál működő alapszervezetben. A csoportgyűlésen jelen volt Szendrei Zoltán alelnök és Lippai Csaba érdekvédelmi szakértő is...

A csoportvezető megválasztása után, a jelenlévő szakszervezeti tisztségviselők általános tájékoztatót adtak és a feltett kérdésekre válaszoltak.

Végül kötetlen beszélgetéssel zárult a rendezvény.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Újabb friss hír az L-39NG kapcsán, hiszen az Aero Vodochody repülőgépgyár új gyártósort indított az új kiképző repülőgép számára. Az összeszerelő soron a repülőgép törzsét szerelik össze, a termelési kapacitása a tervek szerint évente legfeljebb 24 darab lesz és több mint 100 embert fog foglalkoztatni.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.