2024. 04. 17. szerda
Rudolf
: 393 Ft   : 370 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Fórum Hódmezővásárhelyen

Hosz  |  2012. 08. 18., 09:27

Alelnöki tájékoztatóval egybekötött fórum volt augusztus 17-én, a hódmezővásárhelyi alapszervezetnél. Bazsik István alelnök adott tájékoztatót az aktuális kérdésekről, így a Hosz belső életét érintő eseményeket és történéseket vették először sorra, beszélgettek a készülő alapszabályról, valamint az őszi állatkert és az év végi cirkuszlátogatásról is. Terítékre kerültek még - a tárca szintű információk közül - az EMC kártya használhatóságával, a készülő új Hjt. tartalmi elemeivel, valamint az önkéntes tartalékos katonák várható hódmezővásárhelyi kiképzésével kapcsolatos kérdések is...

Középpontban szerepelt - az alapszervezet életét érintő kérdések közül - a Bercsényi zászlóalj horgászversenyének várható támogatása, valamint az, hogy Rácz Sándor, a helyi szerződéses szekcióvezető moderálásával az alapszervezetnek önálló facebook oldala indul a közeljövőben.

A tájékoztatót követően Bazsik István Hosz alelnököt fogadta Kovács József ezredes, az MH 5. Bocskai István Lövészdandár parancsnok-helyettese, helyőrségparancsnok. A katonai vezetővel folytatott megbeszélés során megállapodás született, hogy a Hosz jövőbeni kérése alapján a teljes állomány tájékoztatására is sor kerülhet majd állománygyülés keretében.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 01. 05., 10:17
Eddig Európa számos országában irigykedve figyelték katonatársaink, hogy nálunk szakszervezet működhet. Ez a jog tényszerűleg még az európai unióban is különleges kiváltság volt, amelyet a végletekig próbáltunk megőrizni. Az alapításunk, azaz 1991 óta eltelt több mint 32 év alatt folyamatosan azon küzdöttek elődeink, hogy a civil szférában megszokott jogok illessék meg a katonákat is, vagy legalább ahhoz erősen közelítő szintet sikerüljön elérni mind az egyéni, mind a kollektív jogérvényesítés terén...
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-02-13 13:05:08
2024.02.14-16-ig a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet személyes ügyfélfogadása technikai okok miatt (karbantartás) szünetel. Ezúton is köszönjük elhelyezési feltételeink jobbítását a HM HIM-nek! Telefonos ügyelet a 0670-374-30-83-as telefonszámon.

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról már közösségi oldalunkon is beszámoltunk, 2024. április 8-18. között rendezik meg a Görög Légierő Andravida légibázisán az INIOCHOS 2024 nemzetközi hadgyakorlatot. Olvasóinknak most az első spotter napról mutatunk fotókat!

  Háború Művészete magazin

„A második világháború alatt legalább huszonnégy – amerikai és szovjet – légitámadás érte Győr városát – legalább ennyiszer zúgtak a szirénák, omlottak le az épületek és menekültek az óvóhelyekre az emberek a bombázások elől.”
Széchenyi 2020 europai szociális alap.