2023. 03. 29. szerda
Auguszta
: 381 Ft   : 351 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Fórum Hódmezővásárhelyen

Hosz  |  2012. 08. 18., 09:27

Alelnöki tájékoztatóval egybekötött fórum volt augusztus 17-én, a hódmezővásárhelyi alapszervezetnél. Bazsik István alelnök adott tájékoztatót az aktuális kérdésekről, így a Hosz belső életét érintő eseményeket és történéseket vették először sorra, beszélgettek a készülő alapszabályról, valamint az őszi állatkert és az év végi cirkuszlátogatásról is. Terítékre kerültek még - a tárca szintű információk közül - az EMC kártya használhatóságával, a készülő új Hjt. tartalmi elemeivel, valamint az önkéntes tartalékos katonák várható hódmezővásárhelyi kiképzésével kapcsolatos kérdések is...

Középpontban szerepelt - az alapszervezet életét érintő kérdések közül - a Bercsényi zászlóalj horgászversenyének várható támogatása, valamint az, hogy Rácz Sándor, a helyi szerződéses szekcióvezető moderálásával az alapszervezetnek önálló facebook oldala indul a közeljövőben.

A tájékoztatót követően Bazsik István Hosz alelnököt fogadta Kovács József ezredes, az MH 5. Bocskai István Lövészdandár parancsnok-helyettese, helyőrségparancsnok. A katonai vezetővel folytatott megbeszélés során megállapodás született, hogy a Hosz jövőbeni kérése alapján a teljes állomány tájékoztatására is sor kerülhet majd állománygyülés keretében.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Svédország a Grob G 120TP típust választotta az alapfokú kiképző repülőgép kategóriára, felváltva idővel a kiöregedő SK 60-as flottát.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.