2024. 02. 28. szerda
Elemér
: 391 Ft   : 362 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Fórum Hódmezővásárhelyen

Hosz  |  2012. 08. 18., 09:27

Alelnöki tájékoztatóval egybekötött fórum volt augusztus 17-én, a hódmezővásárhelyi alapszervezetnél. Bazsik István alelnök adott tájékoztatót az aktuális kérdésekről, így a Hosz belső életét érintő eseményeket és történéseket vették először sorra, beszélgettek a készülő alapszabályról, valamint az őszi állatkert és az év végi cirkuszlátogatásról is. Terítékre kerültek még - a tárca szintű információk közül - az EMC kártya használhatóságával, a készülő új Hjt. tartalmi elemeivel, valamint az önkéntes tartalékos katonák várható hódmezővásárhelyi kiképzésével kapcsolatos kérdések is...

Középpontban szerepelt - az alapszervezet életét érintő kérdések közül - a Bercsényi zászlóalj horgászversenyének várható támogatása, valamint az, hogy Rácz Sándor, a helyi szerződéses szekcióvezető moderálásával az alapszervezetnek önálló facebook oldala indul a közeljövőben.

A tájékoztatót követően Bazsik István Hosz alelnököt fogadta Kovács József ezredes, az MH 5. Bocskai István Lövészdandár parancsnok-helyettese, helyőrségparancsnok. A katonai vezetővel folytatott megbeszélés során megállapodás született, hogy a Hosz jövőbeni kérése alapján a teljes állomány tájékoztatására is sor kerülhet majd állománygyülés keretében.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-01-30 16:00:53
HÉSZ vezető tisztségviselők látogatása Székesfehérváron a MH Nagysándor József 51. Híradó- és Vezetésbiztosító Dandárnál.
2024-01-24 10:41:09
Csehország, Lengyelország, Magyarország és Szlovákia katonai érdekképviseleti szervezetek találkozója Budapesten.

  JETfly Magazin

Márciustól H145M típusú helikopterrel biztosítja a Magyar Honvédség a légi kutató-mentő szolgálatot az ország nyugati részén. A feladat legmagasabb szintű ellátásához szükséges tudás megszerzéséhez a kijelölt állomány speciális kiképzésen vett részt február 12-20-a között között az MH Kiss József 86. Helikopterdandárnál.

  Háború Művészete magazin

Egyik új büszkeségünket, a Lynx páncélozott gyalogsági harcjárművet először a Magyar Honvédségben rendszeresítik – mondta Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter a tatárszentgyörgyi gyakorló- és lőtéren, február 27-én, kedden.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.