2023. 12. 06. szerda
Miklós
: 381 Ft   : 353 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Tanévnyitó a katonáknak

Hosz  |  2012. 09. 03., 13:25

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem küldetése 21. századi felsőoktatási intézményként a magyar államiság folyamatos megújítása – hangsúlyozta Orbán Viktor miniszterelnök az egyetem tanévnyitó ünnepségén szeptember 3-án, Budapesten. Az egyetem megalapítása és a Ludovika Campus megújulása annak bizonyítéka, hogy Magyarország ismét a jövőbe tekint − fogalmazott a kormányfő. A budapesti Orczy-parkban rendezett ünnepélyes tanévnyitón a miniszterelnök mellett a kormány több tagja – így Hende Csaba honvédelmi miniszter is megjelent.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

"Nehéz szerénynek maradni!", állítja a Tiger Meet-ek jelmondata. A fotókat nézve, van benne igazság! Sehol máshol nem láthatunk ennyi, látványosan megfestett katonai repülőgépet - de a csodaszép merev- és forgószárnyasok nem kiállításra jöttek. Dolgoztak, kőkeményen, s velük együtt a hajózók és a műszakiak is.

  Háború Művészete magazin

Kormányközi megállapodás keretein belül, Szlovénia hat Leonardo AW139M típusú, közepes, többcélú helikopter beszerzéséről döntött, a szerződést 2023. november 28-án írták alá a felek.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.