2023. 03. 21. kedd
Benedek
: 392 Ft   : 365 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Fókuszban a nyugállományúak

Hosz  |  2012. 09. 20., 14:56

A BEOSZ vendégeként hazánkban tartózkodó Vlagyimir Bogatyrev nyá. vezérőrnagy, a MEGAPIR törzsfőnöke és Anatolij Kumakhov, az IAC főtitkára látogatott el szakszervezetünkhöz. Az Oroszországi Fegyveres Erők Nyugállományú Tisztjei Egyesületeinek Nemzeti Szövetsége delegációját Czövek János elnök és Dr. Hajós Dezső szolgáltatás- és tagszervező fogadta. A szeptember 20-i szakmai beszélgetésen röviden bemutattuk szakszervezetünket, de mi is megismerkedhettünk az orosz nyugállományú szövetség mindennapjaival. A megbeszélésen Kelemen József nyá. altábornagy, a BEOSZ elnöke is részt vett.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022. 11. 30., 13:58
„Minden idők legnagyobb haderőreformja zajlik” – mondta dr. Ruszin-Szendi Romulusz altábornagy, a Magyar Honvédség parancsnoka a Honvédszakszervezet őszi küldöttgyűlésén Budapesten, november 29-én, kedden.
2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Az 1985-ben indult légitársaság most harmadszor változtat arculatán. A jelenlegi festések 1999 óta láthatóak a világ legnagyobb légitársaságának óriásgépein, és az egyik legismertebb márkajelzéssé váltak ez alatt az idő alatt. A mostani arculatfrissítés a gépek függőleges vezérsíkját és a szárnyakat érinti.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.