2023. 03. 24. péntek
Gábor, Karina
: 388 Ft   : 362 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Személyes kapcsolatfelvétel a Radarezrednél

Hosz  |  2013. 01. 29., 08:08

Vörös Zoltán okl. mk. alezredes, az MH 54. Veszprém Radarezred megbízott parancsnoka fogadta Németh Nándor nyugat-magyarországi érdekvédelmi ügyvivőt, Bácskai István őrnagyot, a Légierő Képviselet vezetőjét, elnökségi tagot, valamint Justin János alapszervezeti vezetőt január 23-án, a veszprémi laktanyában...

A szívélyes hangvételü találkozón, a bemutatkozó látogatás melett az állományt érintő problémák megvitatása is előtérbe került. A megbeszélésen egyetértettek, hogy a bázisokon szolgáló katonák napi munkába járásának egyszerübbé és költségtakarékosabbá tétele úgy a honvédségnek, mint az érintetteknek jól felfogott érdeke. A megvalósítás sikere érdekében hangsúlyozták, hogy a kölcsönös tájékoztatás és közös összefogás elengedhetetlen.

A hivatalos ülést követően a radarezred megbízott parancsnoka kitartást és eredményes munkát kívánt az érdekvédelmi tevékenység sikeres továbbvitelére és támogatásáról biztosította a résztvevőket. 

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Újabb friss hír az L-39NG kapcsán, hiszen az Aero Vodochody repülőgépgyár új gyártósort indított az új kiképző repülőgép számára. Az összeszerelő soron a repülőgép törzsét szerelik össze, a termelési kapacitása a tervek szerint évente legfeljebb 24 darab lesz és több mint 100 embert fog foglalkoztatni.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.