2024. 05. 18. szombat
Alexandra, Erik
: 388 Ft   : 358 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Személyes kapcsolatfelvétel a Radarezrednél

Hosz  |  2013. 01. 29., 08:08

Vörös Zoltán okl. mk. alezredes, az MH 54. Veszprém Radarezred megbízott parancsnoka fogadta Németh Nándor nyugat-magyarországi érdekvédelmi ügyvivőt, Bácskai István őrnagyot, a Légierő Képviselet vezetőjét, elnökségi tagot, valamint Justin János alapszervezeti vezetőt január 23-án, a veszprémi laktanyában...

A szívélyes hangvételü találkozón, a bemutatkozó látogatás melett az állományt érintő problémák megvitatása is előtérbe került. A megbeszélésen egyetértettek, hogy a bázisokon szolgáló katonák napi munkába járásának egyszerübbé és költségtakarékosabbá tétele úgy a honvédségnek, mint az érintetteknek jól felfogott érdeke. A megvalósítás sikere érdekében hangsúlyozták, hogy a kölcsönös tájékoztatás és közös összefogás elengedhetetlen.

A hivatalos ülést követően a radarezred megbízott parancsnoka kitartást és eredményes munkát kívánt az érdekvédelmi tevékenység sikeres továbbvitelére és támogatásáról biztosította a résztvevőket. 

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.

  JETfly Magazin

Nem könnyű a semleges országok élete. Pláne nem, ha kicsik és védelmi iparuk nem fejlett. Így járt Ausztria is: éppen ezért jelent most komoly fejtörést légierejének fejlesztése.

  Háború Művészete magazin

Az Airbus Helicopters friss bejelentése értelmében, új rendelés érkezett a H145M típusú könnyű, többfeladatú forgószárnyasra: Brunei hat példányt rendelt a hazánk által is hadrendbe állított helikopterből.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.