2024. 04. 21.
Konrád
: 395 Ft   : 371 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Húzó erőt jelentenek a Hosz szolgáltatásai

Hosz  |  2013. 01. 29., 12:39

A hódmezővásárhelyi alapszervezet szervezésében január 28-án, az alakulat legénységi étkezdéjében került sor a Hosz aktuális szolgáltatásainak ismertetésére.  Dr. Hajós Dezső szolgáltatás- és tagszervező előadásában nem csak a különböző sikeres értékesítési akciókat ismertette, hanem azokat biztosítási fajtákat, melyeket a tagság kérésére csoportos formában váltak elérhetővé...

A Signal Biztosító munkavállalói felelősségbiztosítása azon szakszervezeti tagjainknak nyújt biztonságot, akik a rájuk bízott nagy értékü  eszközök használata során a gondatlan károkozás esetén is felelősek azok megtérítéséért.  A missziós biztosítás pedig a külszolgálat idejére nyújt olyan öngondoskodási alapot, mely a lehető legnagyobb egyéni tragédia bekövetkezése esetén is védőhálót jelenthet az itthon maradt  családtagok számára a munkáltatói felelősség vállalás mellett - hangzott el.

Ezen eszközök a Hosz több alapszervezetének tagsága körében váltottak ki már nagy érdeklődést. Az egyre aktívabb hódmezővásárhelyi  alapszervezetnél is hasonló érdeklődés volt tapasztalható, azzal az általános jelenséggel együtt, hogy a valós müködésü szervezeti élet a taglétszám növeléséhez is nagymértékben hozzá tud járulni.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 01. 05., 10:17
Eddig Európa számos országában irigykedve figyelték katonatársaink, hogy nálunk szakszervezet működhet. Ez a jog tényszerűleg még az európai unióban is különleges kiváltság volt, amelyet a végletekig próbáltunk megőrizni. Az alapításunk, azaz 1991 óta eltelt több mint 32 év alatt folyamatosan azon küzdöttek elődeink, hogy a civil szférában megszokott jogok illessék meg a katonákat is, vagy legalább ahhoz erősen közelítő szintet sikerüljön elérni mind az egyéni, mind a kollektív jogérvényesítés terén...
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-02-13 13:05:08
2024.02.14-16-ig a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet személyes ügyfélfogadása technikai okok miatt (karbantartás) szünetel. Ezúton is köszönjük elhelyezési feltételeink jobbítását a HM HIM-nek! Telefonos ügyelet a 0670-374-30-83-as telefonszámon.

  JETfly Magazin

A magyar főváros légikikötője ismét elnyerte a Skytrax „Kelet-Európa legjobb repülőtere” címét a World Airport Awards díjátadón. Az idei már zsinórban a tizenegyedik alkalom, amikor a Budapest Airport az utasok visszajelzése alapján kiérdemelte a rangos elismerést.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.