2023. 12. 05. kedd
Vilma
: 380 Ft   : 349 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Fórum volt Szolnokon

Hosz  |  2013. 02. 27., 10:25

Február 19-én Szolnokon tartott tájékoztatót a helyi alapszervezeti- és csoportvezetők, valamint szakszervezeti aktivisták részére a Hosz elnöke és a kelet-magyarországi érdekvédelmi ügyvivő. A fórumot Mészáros Tibor alapszervezeti vezető kezdeményezésére bonyolították le. Czövek János kihasználta a szolnoki vizit lehetőségét, ezért Lamos Imre dandártábornokot, az MH 86. Szolnok Helikopterbázis parancsnokát, és Cseklán István alezredest, az MH 34. Különleges Műveleti Zászlóalj megbízott parancsnokát is tájékoztatta szakszervezetünk törekvéseiről, célkitűzéseiről, illetve a bértárgyalások állásáról...

A tájékoztató utáni fórumon a résztvevők érdeklődtek a bértárgyalások helyzetéről, a béren kívüli juttatásokról, a Hjt. végrehajtási utasításainak jelenlegi helyzetéről, valamint a Hosz által meghirdetett nyelvanfolyamok beindulásáról is.

A felmerült kérdésekre az elnök és az ügyvivő adta meg a válaszokat. A fórum résztvevői megállapodtak abban, hogy az információcsere érdekében rendszeresen találkoznak ezt követően is.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Románia exnorvég F-16-osokkal bővíti flottáját. Az első három példány 2023. november 29-én meg is érkezett keleti szomszédunkhoz.

  Háború Művészete magazin

Az F-16-osok nem rendelkeznek beépített beszállólétrával, ami problémát jelenthet a jövőbeni műveletek során olyan helyszíneken, ahol korlátozott a földi támogatás. Mutatjuk az innovációs ötleteket!
Széchenyi 2020 europai szociális alap.