2023. 12. 11. hétfő
Árpád
: 383 Ft   : 355 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Az OKÉT-en történt

Hosz  |  2013. 03. 27., 14:07

Március 27-én ülésezett az Országos Közszolgálati Érdekegyeztető Tanács (OKÉT) munkavállalói oldala, majd megtartották a plenáris ülést is. A napirenden a tájékoztatás és konzultáció az egészségügyi intézmények munkavállalóit érintő egyes kérdésekről (gazdasági társaságok költségvetési szervvé alakítása, bérrendezés, nyugdíjazás) és a konzultáció a közszolgálati munkavállalók 2013. évi kompenzációjának megvalósulásáról témakör szerepelt. Szakszervezetünket Szendrei Zoltán alelnök képvielte...

Fotók: Kiséri-Nagy Ferenc

A fenti napi rendi témák előtt a nyugdíjasok közszférában való foglakoztatásának helyzetéről hangzott el tájékoztató. A közszférára vonatkozó egyszeri kifizetésről, estleges béremelésről való tárgyalásról csak az első negyed éves gazdasági mutatók figyelembevételével kerülhet sor.

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

Lánctalpak csörögnek, motorok zúgnak, ágyúcsövek robbanásszerű hangot hallatnak. Röviden és tömören: harckocsilövészet Szomódon.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.